POLO 6n1 1.9d 64hp скорости
- kriskoo_95
- Автомобил: Volkswagen Polo 6N1
- Двигател: 1.9D
POLO 6n1 1.9d 64hp скорости
Здравейте колеги :) имам проблем с "поличката" или по-точно със скоростите отидох при майстора каза, че имало някакъв разбит лагер сега в понеделник да му я закарам, та въпроса ми е дали да търся нови скорости защото търсих и в интернет и по морги и не можах да намеря и чета тук по нашия форум, че било много трудно да намериш скорости дали да правя старите или нови да търся, не че е гаранция че няма и те да вият когато съм на 3та примерно по-малко вие но включа ли 4та или 5та все едно в танк се возиш :D маистора каза, че може и да ме кара докато е кола и да си вие но пък може и да ме остави навсякъде. Благодаря предварително :)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Скорости POLO 6n1 1.9d 64hp
Имайки в предвид колко са стабилни тези кутий, найвероятно няма да те кара дълго. А търсенето показва, че рядко се намират и са на висока цена, в сравнение с другите.
- kriskoo_95
Направих го смених лагера струваше ми 55лв (лагера) с долния тампон на двигателя и той 50лв с труд излезна 200лв обаче въпроса е дали ще ме кара или да си търся нова кола... Веднага бих купил нова просто сега съм малко в "застой" :D :D :D
-
- Автомобил:
- Двигател:
Карай си го ако ти харесва колата, ако не я продавай. Имаше тема за лагерите на с.к. на поло, но не я откривам.
- Shamata
- Автомобил:
- Двигател:
kriskoo_95 написа:Направих го смених лагера струваше ми 55лв (лагера) с долния тампон на двигателя и той 50лв с труд излезна 200лв обаче въпроса е дали ще ме кара или да си търся нова кола... Веднага бих купил нова просто сега съм малко в "застой" :D :D :D
Колега кой лагер сменихте по-точно? .... Питам защото и на мене ми вият на трета по-малко и повече на 4-та и 5-та. Смених опорните на двата вала, и двата на дифа но не се оправи и продължава още да вие.
- kriskoo_95
Shamata написа:kriskoo_95 написа:Направих го смених лагера струваше ми 55лв (лагера) с долния тампон на двигателя и той 50лв с труд излезна 200лв обаче въпроса е дали ще ме кара или да си търся нова кола... Веднага бих купил нова просто сега съм малко в "застой" :D :D :D
Колега кой лагер сменихте по-точно? .... Питам защото и на мене ми вият на трета по-малко и повече на 4-та и 5-та. Смених опорните на двата вала, и двата на дифа но не се оправи и продължава още да вие.
Не разбрах точно колега кои лагер е но същия проблем беше и моя от трета нагоре е лудница :D и лагера струваше 50лв мисля че казаха в сервиза :)
- Shamata
- Автомобил:
- Двигател:
а може ли да попиташ човека точно кой лагер е сменил ..... благодаря ти предварително
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
Re: POLO 6n1 1.9d 64hp скорости
Лагера на първичният вал.Ако си я караш спокойно без да въртиш гуми,и майстора си е свършил добре работата...
Мисля ще направи едни 20 000км,за което време може да се ориентираш към някое TDI
Мисля ще направи едни 20 000км,за което време може да се ориентираш към някое TDI

- kriskoo_95
Re: POLO 6n1 1.9d 64hp скорости
Vag_activator написа:Лагера на първичният вал.Ако си я караш спокойно без да въртиш гуми,и майстора си е свършил добре работата...
И на мен много ми се иска TDI пасатче б5 например 116ка ама сега нямам възможност :Д

Върни се в “Дизелови агрегати”