Колеги здравейте.Имам следното питане колата е голф3 1.9 тди 1з,колата сутрин няма палене какво ли не пробвах слагах възвратни клапани къде ли не и не става пали само на скорост и на дърпане иначе неееее.Колата един път запали ли после е като часовник и поседи ли 2 3 часа после пак пали но започва да прекъсва 1 2 минути и после изчиства.подгревни свещи работят .казаха ми че няма достатъчно компресия.моля дайте вашите мнения по въпроса защото го закърших и то якооо ,БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Въобще да каже колегата, дали я е закачвал на вагком. Акумулатора как е. Някакви течове по помпата? Белезите по ангренажа как са? От така поставения въпрос се сещам за сума ти неща.
Значи...вижте белезите, на загряла кола на вагком центровката на графиката как е, на 1-ви канал милиграмите и после ще го мислим. Без тая основна информация е безмислено да гадаем.
С какво караш да питам ? Имам в предвид , налял ли си нещо "различно" от авт.дизел ? По принцип с редовна нафта и поизносен да е мотора , си пали и работи . Но ако не е нафта или пък има проблем с подкачването на горивото .....ще е мъка.
Ми най-малкото може да споделиш колата има ли мощност, някакъв дим (син,бял,черен) силна миризма на нафта от ауспуха, духане от щеката за нивото на маслото такива работи.
Този мотор не е със шпонка и вероятноста да се разбие е минимална. Но да....нека и тя се провери, но за последно, след като е прегледано всичко друго. Само за инфо...зъбното колело със болта...около 45 лева на сваг.
Колеги здравейте.искам да благодаря на всички за подсказките,бяха ми полезни.ако някои от вас има проблем с дизелови коли не гадайте и не пробвайте просто отидете в Герман при колегите Никси и Мишо и им кажете какъв е проблема те си знаят работата.при мен беше помпата нямаше центровка .момчетата я направиха и сега всичко е ок,колата сутрин е чакмак.Благодаря още веднъж