Golf 5 BKC проблем разход- вървене !
-
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF
Golf 5 BKC проблем разход- вървене !
Моля помогнете!След смяна на ангренаж , колата повиши разхода и значително спря да върви!Центровката е на 0 градуса!Преди ремонта среден разход 5,5/100 а сега 7,5-8/100 като повечето са извънградско!Колата е мк5 BKC мотор!Има и доста завишен звук при разтоварването на турбото! Моля за съвети!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 5 BKC проблем разход- вървене !
Съвет , отиди в бош сервиз да ти я зацепят...
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
явно има някаква проблем не е синхронизацията според мен,но и трябва диагностика във Варна има много добри майстори
-
И аз си мисля че не е зацепването,защото колата студена пали от четвърт и работата на мотора като звук е перфектна! Колата не е моя ,а на колега да беше тди като моята до сега да съм я разгадал,ама тия пд-та са ми голяма индия ! Иначе дава постоянна грешка на ЕГР-а ако е от значение !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Възможно е да е от ЕГР защото той също разтоварва турбината и ако не е работил от доста време я прецаква .
Здравейте,и при мен го има този проблем,става въпрос за Голф Плюс БКЦ мотора не върви-муден мие и гори нафта и е завишен шума при смяна на предавките-чува се турбото как разтоварва.Моля за съвет защото не мога да му открия проблема от къде идва.Къде ли не го карах,и всички вдигат рамене не занят от какво е.Градско гори 9,5-10/100?
Според мен това не е нормално,имал съм много ТДИ-та,но такова нещо за пръв път ми се случва.Някой да помогне ако може..
Според мен това не е нормално,имал съм много ТДИ-та,но такова нещо за пръв път ми се случва.Някой да помогне ако може..
[quote="xxx_man"]Моля помогнете!След смяна на ангренаж , колата повиши разхода и значително спря да върви!Центровката е на 0 градуса!Преди ремонта среден разход 5,5/100 а сега 7,5-8/100 като повечето са извънградско!Колата е мк5 BKC мотор!Има и доста завишен звук при разтоварването на турбото! Моля за съвети!
Колега не си писал какво стана с колата разбрахте ли от къде е проблема,и оправихте ли го?Пиши моля те,че и аз го имам същия проблем
Колега не си писал какво стана с колата разбрахте ли от къде е проблема,и оправихте ли го?Пиши моля те,че и аз го имам същия проблем
-
По принцип колата е на колега и незнам какво се случи там, но изводите които стигнахме са че проблема е от прецакан ЕГР + задръстен катализатор ! Но май при 5 - те ЕГР прави много проблеми и мизерии,а вариянта за затапване както при 4 -те не срава !
А на моторите ВКС ЕГР-а как са. Само с вакуум или са електрически??????
Върни се в “Дизелови агрегати”