Също искам да попитам, оригиналния ли трябва да сложа "G12" , или мога да сложа концентрат и вода 1 към 1?
Благодаря предварително.
Svetlix написа:G12, G12+ или G13 трябва да налееш. Дали ще го купиш готов за употреба или концентрат + дестилирана вода - въпрос на избор. Моят съвет е да си вземеш антифриз от Еуратек G13 и да сипваш смело. Другият ти вариант хубав G12+ на Hepu с дестилирана вода. Имай в предвид, че твоя мотор събира около 7-7.5 литра течност. Едвали ще я източиш всичката, приготви се за около 6 литра. Една промивка на системата не би била излишна.
Колкото до пробката, може да свалите и най-долния маркуч на радиатора.

значи трябва да купя G13 3 литра и 3 литра дестилирана вода?

Вкъщи аз съм нарочен да правя ремонти, прегледи, автомивки... На четири автомобила, като дойде време за преглед, че всичките сме на един ден ми се ебава майката
stefan4o написа:Не е срамно да си признаеш, че колата е на тати, а ти я караш от време на време
Карам я, всеки божи ден! Той я кара от време на време! Traytor написа:А може баща му да е нарочения в тяхното семействоВкъщи аз съм нарочен да правя ремонти, прегледи, автомивки... На четири автомобила, като дойде време за преглед, че всичките сме на един ден ми се ебава майката
![]()
Като го сменяш, щом е кафяв направи си една промивка.
Traytor написа:Ами ако не ти пречи на талона да пише името на баща ти, ще спестиш около 100лв +/- някакви.
А за промивката, ти си решаваш, но ако има мизерии по системата само с източването няма гаранция че ще излязат всичките.
, ще му дойде Мондеото след 16 дни, така и така колата от както я купихме е моя физически. Той в месеца, ако я покара 2-3 пъти е добре, казал съм му само да ми сипва нафта друго не искам
Traytor написа:А може баща му да е нарочения в тяхното семействоВкъщи аз съм нарочен да правя ремонти, прегледи, автомивки... На четири автомобила, като дойде време за преглед, че всичките сме на един ден ми се ебава майката
![]()
Като го сменяш, щом е кафяв направи си една промивка.

не бе, комшии смеВърни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 72 госта