Също искам да попитам, оригиналния ли трябва да сложа "G12" , или мога да сложа концентрат и вода 1 към 1?
Благодаря предварително.
Svetlix написа:G12, G12+ или G13 трябва да налееш. Дали ще го купиш готов за употреба или концентрат + дестилирана вода - въпрос на избор. Моят съвет е да си вземеш антифриз от Еуратек G13 и да сипваш смело. Другият ти вариант хубав G12+ на Hepu с дестилирана вода. Имай в предвид, че твоя мотор събира около 7-7.5 литра течност. Едвали ще я източиш всичката, приготви се за около 6 литра. Една промивка на системата не би била излишна.
Колкото до пробката, може да свалите и най-долния маркуч на радиатора.
значи трябва да купя G13 3 литра и 3 литра дестилирана вода?
stefan4o написа:Не е срамно да си признаеш, че колата е на тати, а ти я караш от време на време
Traytor написа:А може баща му да е нарочения в тяхното семействоВкъщи аз съм нарочен да правя ремонти, прегледи, автомивки... На четири автомобила, като дойде време за преглед, че всичките сме на един ден ми се ебава майката
![]()
Като го сменяш, щом е кафяв направи си една промивка.
Traytor написа:Ами ако не ти пречи на талона да пише името на баща ти, ще спестиш около 100лв +/- някакви.
А за промивката, ти си решаваш, но ако има мизерии по системата само с източването няма гаранция че ще излязат всичките.
Traytor написа:А може баща му да е нарочения в тяхното семействоВкъщи аз съм нарочен да правя ремонти, прегледи, автомивки... На четири автомобила, като дойде време за преглед, че всичките сме на един ден ми се ебава майката
![]()
Като го сменяш, щом е кафяв направи си една промивка.
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта