Колеги забелязах, че не ми се включва перката, независимо, че мотора е достигнал температура 90градуса. Оставих колата да работи на мястото 10 мин., но отново не се включи нито една от двете перки. Които ми се струва, че е проблем. Мотора е на 90 градуса вримето е топло 30 градуса е днис, но нито едната перка не се включи. Вярно температура не се повишаваше от 90 градуса, но според мен има проблем. Пуснах климатроника, но пак не се завъртя нито една от ддвете перки. Проверих бушона, но си е здрав. Буксите също са на място. По принцип колата върви и харчи перфектно и не загрява, но не е нормално да не се включват перките на мястото или при пуснат климатроник.
Моля за съвет, че тия дни никой не работи.
Голф 4 1,9 ТДИ 110к.с. проблем 2-те перки
Re: Голф 4 1,9 ТДИ 110к.с. проблем 2-те перки
Колега като за начало си смени бушона независимо че е здрав !!
- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
Като им подадеш директно захранване,тръгват ли?И наистина напръскай с контактен спрей около бушона.И не е лошо да погледнеш тази тема http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=411711
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря и на двамата за цената информация.
Ще сменя бушона,запознах се и с изнесеното по проблема в темата. Отзивите за препоръчания сервиз са повече от добри.
Ще сменя бушона,запознах се и с изнесеното по проблема в темата. Отзивите за препоръчания сервиз са повече от добри.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Единия бушон от тези над акумулатора беше изгорял и то зверски. Почистих с ВД и сложих нов, сега всичко е ОК, перките работят, при включен климатроник. Само ще трябва да разбера защо така се е случило.
Върни се в “Дизелови агрегати”