пасат б5.5 1.9 тид 131 тракане от към въздушен филтър
пасат б5.5 1.9 тид 131 тракане от към въздушен филтър
здравеите от скоро съм собственик на пасат б5.5 1.9 тид 131 при смяна на масло и филтри се пояби странно чукане ж филтара за въздуха свалих я разгледах всичко си е на ред с вакуми и маркучи и колата си тропа даите савет от какво може да е? 

-
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
Re: пасат б5.5 1.9 тид 131 тракане от към въздушен филтър
Тропа или като много бързо почукване метал в метал? Виж дали ти е застопорен добре горивния филтър. Стойката е като скоба и майстора я е разширил, след това филтъра вибрира и звука е гаден. Това беше станало при мен. Друг вариянт е да ти е скапан опорния тампон отпред на двигатела и да дранчи в планката. Вибрации имаш ли на празен ход?
- hip-hopotam
- Автомобил:
- Двигател:
Ако звука идва откъм смукателния колектор говори за проблем с газоразпределението,като най-често проблема е разпределителен вал или хидравлични повдигачи.
novatora написа:Тропа или като много бързо почукване метал в метал? Виж дали ти е застопорен добре горивния филтър. Стойката е като скоба и майстора я е разширил, след това филтъра вибрира и звука е гаден. Това беше станало при мен. Друг вариянт е да ти е скапан опорния тампон отпред на двигатела и да дранчи в планката. Вибрации имаш ли на празен ход?
вибраци има.идва от ваздушниятфилтър чува се боботене и топла и стодена си боботи да не е дюза нещо или........

bbgerov написа:novatora написа:Тропа или като много бързо почукване метал в метал? Виж дали ти е застопорен добре горивния филтър. Стойката е като скоба и майстора я е разширил, след това филтъра вибрира и звука е гаден. Това беше станало при мен. Друг вариянт е да ти е скапан опорния тампон отпред на двигатела и да дранчи в планката. Вибрации имаш ли на празен ход?
вибраци има.идва от ваздушниятфилтър чува се боботене и топла и стодена си боботи да не е дюза нещо или........
здравейте, оказа се разпределителен вал и сега е на доктор. и повдигачите половината бяха лом. ще пиша когато я взема днес или в четвъртък.
- stan4_kz
- Автомобил: VW Passat TDI
- Двигател: AWX 2002
Какво стана след доктора? Имам го същия проблем и още не е отворен мотора, за да ми кажат какво точно му има.Съмняват се за разпределителен вал, или някой повдигач...Колко ти излезе лекуването, че мен ме уплашиха с едни цифри..?
Върни се в “Дизелови агрегати”