пасат б5.5 1.9 тид 131 тракане от към въздушен филтър

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
bbgerov
Автомобил: vw passat b5.5 1.9 tdi
Двигател:

пасат б5.5 1.9 тид 131 тракане от към въздушен филтър

Мнениеот bbgerov » Пет 01 май 2015 21:38

здравеите от скоро съм собственик на пасат б5.5 1.9 тид 131 при смяна на масло и филтри се пояби странно чукане ж филтара за въздуха свалих я разгледах всичко си е на ред с вакуми и маркучи и колата си тропа даите савет от какво може да е? :c020

novatora
Автомобил: vw passat b5.5
Двигател: AVF 2001
Контакти:

Re: пасат б5.5 1.9 тид 131 тракане от към въздушен филтър

Мнениеот novatora » Съб 02 май 2015 10:23

Тропа или като много бързо почукване метал в метал? Виж дали ти е застопорен добре горивния филтър. Стойката е като скоба и майстора я е разширил, след това филтъра вибрира и звука е гаден. Това беше станало при мен. Друг вариянт е да ти е скапан опорния тампон отпред на двигатела и да дранчи в планката. Вибрации имаш ли на празен ход?

Потребителски аватар
hip-hopotam
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hip-hopotam » Нед 03 май 2015 12:38

Ако звука идва откъм смукателния колектор говори за проблем с газоразпределението,като най-често проблема е разпределителен вал или хидравлични повдигачи.

bbgerov
Двигател:

Мнениеот bbgerov » Пон 04 май 2015 13:14

novatora написа:Тропа или като много бързо почукване метал в метал? Виж дали ти е застопорен добре горивния филтър. Стойката е като скоба и майстора я е разширил, след това филтъра вибрира и звука е гаден. Това беше станало при мен. Друг вариянт е да ти е скапан опорния тампон отпред на двигатела и да дранчи в планката. Вибрации имаш ли на празен ход?

вибраци има.идва от ваздушниятфилтър чува се боботене и топла и стодена си боботи да не е дюза нещо или........ :banghead

bbgerov
Двигател:

Мнениеот bbgerov » Вто 05 май 2015 16:34

bbgerov написа:
novatora написа:Тропа или като много бързо почукване метал в метал? Виж дали ти е застопорен добре горивния филтър. Стойката е като скоба и майстора я е разширил, след това филтъра вибрира и звука е гаден. Това беше станало при мен. Друг вариянт е да ти е скапан опорния тампон отпред на двигатела и да дранчи в планката. Вибрации имаш ли на празен ход?

вибраци има.идва от ваздушниятфилтър чува се боботене и топла и стодена си боботи да не е дюза нещо или........ :banghead

здравейте, оказа се разпределителен вал и сега е на доктор. и повдигачите половината бяха лом. ще пиша когато я взема днес или в четвъртък.

Потребителски аватар
stan4_kz
Автомобил: VW Passat TDI
Двигател: AWX 2002

Мнениеот stan4_kz » Пет 15 яну 2016 12:48

Какво стана след доктора? Имам го същия проблем и още не е отворен мотора, за да ми кажат какво точно му има.Съмняват се за разпределителен вал, или някой повдигач...Колко ти излезе лекуването, че мен ме уплашиха с едни цифри..?

Върни се в “Дизелови агрегати”