Става ли демпферна шайба от 1Z на AAZ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Става ли демпферна шайба от 1Z на AAZ?
Колеги, моля за малко помощ. Един колега от форума продава демпферна шайба, обаче двигателя му е 1.9 ТДИ 95г. май е 1Z, а моя е AAZ, та въпроса ми е става ли неговата шайба за моя двигател. Благодаря предварително за помоща.
mod edit: dobrinb
mod edit: dobrinb
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- znainainai
- znainainai
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами да, за смяна е колега, защото като се загледам и играе цялата, другото което е ми играе и волана и ми губи центровка от време на време, ту работи тихо, ту шумно, а и я карам доста време така и мисля да я сменя че да не сменя целия двг, дано да не става и на никой не го пожелавам. Благодаря ви за мненията 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще я сменя, че преди малко чух да пристъргва отнякаде, мисля че е от хидравликата или ремъка трябва да го видя точно от къде. Колега didodi ти за коя шпонка говориш, за зъбното колело ли, малкото което е на коляновия вал ? А в интерес на истината си върви нормално, както си е била преди, само разликата в това е че повече реве и тресе, но когато е на празен ход тогава тресе, самия волан също. Дано на колегата да е читава и да я прати по- скоро, че ако не, на магазина 

- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
MORSKIQ2 написа:Значи за нея, той и колегата znainainai каза за нея да я видим, ама там майстора ще каже вечеДругата седмица сигурно ще я сменям и после ще пиша за какво става въпрос
правилно ти е казал при мене беше от нея сега не бие заедно със зъбчатката се сменя задалжително болта който я държи и се стяга със определените килограми,стърженето дето го чуваш е най вероятно от това че като бие денфера опира в кората на ангренажа,зъбчатката с болта предполагам ще ти излязат около 50 лева но по важен е майстора който ще ти ги сменя. успех !
Върни се в “Дизелови агрегати”