имам колата от скоро и имам чувство че мн гори в града мидимо се марда стрелката а километрите малко за 600км ми изгори пове4е от полувината резервуар нчкаре кам 35л изван драда аз сам от сливен.
 имам колата от скоро и имам чувство че мн гори в града мидимо се марда стрелката а километрите малко за 600км ми изгори пове4е от полувината резервуар нчкаре кам 35л изван драда аз сам от сливен.някои да ми каже от какво мойе да е това или е нормално за тич километри да изготи 35л ако се каши на компиутар дали ште покаже каква е причината благодарч предварително

. Аз със същия мотор , но Пасат комби и с динамичничко каране съм на около 6,5 л./100 , че и 7 . Извънградско се радвам ако е 5-5,5
  . Аз със същия мотор , но Пасат комби и с динамичничко каране съм на около 6,5 л./100 , че и 7 . Извънградско се радвам ако е 5-5,5   .
 .

за това казвам че ми гори мнного а в града несам засичал но е мн повече тя като бензинова кола гори
 за това казвам че ми гори мнного а в града несам засичал но е мн повече тя като бензинова кола гори
 .
  .
 побърквам се с тази кола имам я  от скоро и вместо да се радвам аз се ядосвам
 побърквам се с тази кола имам я  от скоро и вместо да се радвам аз се ядосвам