пасат б5 1.9тди афн 110к.с. - като дам на контакт не ми се показва индикацията на подгрева
-
- Автомобил:
- Двигател:
пасат б5 1.9тди афн 110к.с. - като дам на контакт не ми се показва индикацията на подгрева
Здравейте група имам следния проблем пасат б5 1.9тди афн 110к.с.като дам на контакт не ми се показва индикацията на подгрева и не ще да запали лошото е че го прави когато си поиска случи се веднъж докато бях на еладжия (за мой късмет) и се опита да влезе но вика няма връзка със компа гледа чисти букси туй унуй ииии нищо.Та дали някой е имал такъв проблем.
-
- VW експерт
- Автомобил: Passat 4motion[откраднат вече]
- Двигател: AVF
Re: пасат б5 1.9тди афн 110к.с. - като дам на контакт не ми се показва индикацията на подгрева
Релето, което подава ток за компа. Не го знам кой номер е, но може да се намери.
По принцип при такова положение, може да се даде директно плюс на стоп-клапана на ГНП, и колата пали. Но е най-добре да се оправи релето.
Пробвано на Пасат B4, в случай че при този има разлика.
По принцип при такова положение, може да се даде директно плюс на стоп-клапана на ГНП, и колата пали. Но е най-добре да се оправи релето.
Пробвано на Пасат B4, в случай че при този има разлика.
-
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
Re: пасат б5 1.9тди афн 110к.с. - като дам на контакт не ми се показва индикацията на подгрева
202 е и се намира в кутията на компа.
- goppa
- VW експерт
- Автомобил: Sharan
- Двигател: AFN 1997
Не беше ли реле 219 при пасат?
-
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
Прав си колега 219 беше :)
Върни се в “Дизелови агрегати”