проблем след смяна на ангренажен ремък
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем след смяна на ангренажен ремък
Вчера ми смениха ангренажен ремък, ролки и обикновения ремък и сега колата е спъната като малолитражка. Рязкото ускорение след 1800 оборота липсва. Освен това при гаснене има вибрация, която преди я нямаше. Някой от ремъците вие...въобще нямам думи! Колата е AJM двигател, помпа-дюза. Беше края на работния ден, та не можах да се върна своевременно да ги овикам, но в понеделник съм там... Има ли някой идея какво може да са осрали тия?
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
ми освен неправилно зацепване на ремъка.... може да е поизбягал с 1 зъб.... а за виенето ..хм...единственото което ми хрумва е пренатегнат ремък..... ама някои казват , че те се отпускали след някое време
или пък сами я ремък да е маалко ментелив и да се го пренатегнали....такива работи .... идеята е да идеш и културно да обясниш , не да дигаш скандали за добър ден , че току се окаже нещо друго , а и едно ще ти кажа - клиент , който започва скандал , без да е дал шанс да се изясни положението , рано или късно стига до момента да му се "сложи шапка" ..... бъди културен и пак си отстоявай правата , че някакво раздразнение усещам в тебе ( бахти и психолога дето се избарах
)
Успех

Успех

-
- Автомобил:
- Двигател:
Бе аз хубаво си мислех да отида при онова момче Виктор, дето всички го хвалят, ама...
Ремъка не вярвам да е менте, защото имам много доверен човек за частите. Колкото до раздразнението, ебаси да бяха казали, че не могат да свърщат работа, като не разбират достатъчно! Ама такива са повечето "майстори" в БГ-то явно... А за това, че може да са ми сменили турбото - човече не говори така, няма да спя довечера! 

Върни се в “Дизелови агрегати”