проблем след смяна на ангренажен ремък

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
dmode101
Автомобил:
Двигател:

проблем след смяна на ангренажен ремък

Мнениеот dmode101 » Съб 11 авг 2007 10:40

Вчера ми смениха ангренажен ремък, ролки и обикновения ремък и сега колата е спъната като малолитражка. Рязкото ускорение след 1800 оборота липсва. Освен това при гаснене има вибрация, която преди я нямаше. Някой от ремъците вие...въобще нямам думи! Колата е AJM двигател, помпа-дюза. Беше края на работния ден, та не можах да се върна своевременно да ги овикам, но в понеделник съм там... Има ли някой идея какво може да са осрали тия?

drju
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот drju » Съб 11 авг 2007 11:17

за съжаление отговорът след подобна процедура може да е само един - прескочен зъб... понеделник да ти го оправят... освен ако не е невероятния малшанс нещо друго да ти се е скапало точно по това време без никаква връзка с ремъка

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Съб 11 авг 2007 11:19

ми освен неправилно зацепване на ремъка.... може да е поизбягал с 1 зъб.... а за виенето ..хм...единственото което ми хрумва е пренатегнат ремък..... ама някои казват , че те се отпускали след някое време ;) или пък сами я ремък да е маалко ментелив и да се го пренатегнали....такива работи .... идеята е да идеш и културно да обясниш , не да дигаш скандали за добър ден , че току се окаже нещо друго , а и едно ще ти кажа - клиент , който започва скандал , без да е дал шанс да се изясни положението , рано или късно стига до момента да му се "сложи шапка" ..... бъди културен и пак си отстоявай правата , че някакво раздразнение усещам в тебе ( бахти и психолога дето се избарах :) )
Успех :lol:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 11 авг 2007 12:02

Е то няма как да не изпиташ раздразнение и то не само малко ако идеш да си вземеш колата от сервиза и не можеш да си я познаеш-все едно се е състарила с 10г. :) Ама то така е като нямаш доверен човек да ти потдържа колата а разчиташ на "без"съвестността на незнайни "майстори" !

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 11 авг 2007 13:37

да не са си харесали турбинката :evil:

dmode101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dmode101 » Съб 11 авг 2007 15:20

Бе аз хубаво си мислех да отида при онова момче Виктор, дето всички го хвалят, ама... :( Ремъка не вярвам да е менте, защото имам много доверен човек за частите. Колкото до раздразнението, ебаси да бяха казали, че не могат да свърщат работа, като не разбират достатъчно! Ама такива са повечето "майстори" в БГ-то явно... А за това, че може да са ми сменили турбото - човече не говори така, няма да спя довечера! :)

Потребителски аватар
4oroi4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 4oroi4o » Съб 11 авг 2007 17:28

drju написа:за съжаление отговорът след подобна процедура може да е само един - прескочен зъб... понеделник да ти го оправят... освен ако не е невероятния малшанс нещо друго да ти се е скапало точно по това време без никаква връзка с ремъка

:да:

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Съб 11 авг 2007 20:09

ебаси да бяха казали, че не могат да свърщат работа, като не разбират достатъчно!

Ми стига бе , трябва все на някого на колата да се научат ..... бъди обществено полезна личност все пак ... :wink: :lol:

dmode101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dmode101 » Съб 11 авг 2007 22:45

juve написа:
ебаси да бяха казали, че не могат да свърщат работа, като не разбират достатъчно!

Ми стига бе , трябва все на някого на колата да се научат ..... бъди обществено полезна личност все пак ... :wink: :lol:

Бе не съм толкова богат! :)

Върни се в “Дизелови агрегати”