Дюзи за Голф 3-ка 1.9 ТД дизел - какви да бъдат?
Каква марка да си купя и дали има разновидости? Ако да - какви да бъдат?
Благодаря!
Едит: колко струват горе долу? Като ги сменя, трябва и четирите едновременно или може само едната?
Дюзи за Голф 3-ка 1.9 ТД дизел - какви да бъдат?
- spokoen
- Автомобил:
- Двигател:
Колата се случва от време на време сутрин или вечер (май-когато е студено) да не може да запали.
3 пъти се е случвало до сега. Днеска примерно толкова беше студено и сутринита запали веднага!
Казаха ми, че може да е от дюзите.
Един друг ми каза за някаква помпа, която не е могла да образува налягане.
Не знам какво да правя.
Иначе горивен филтър и клапата върху него са нови. Стягащите скоби и маркучите са проверени!
3 пъти се е случвало до сега. Днеска примерно толкова беше студено и сутринита запали веднага!
Един друг ми каза за някаква помпа, която не е могла да образува налягане.
Не знам какво да правя.
Иначе горивен филтър и клапата върху него са нови. Стягащите скоби и маркучите са проверени!
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Един друг ми каза
тоя ми каза , оня ми каза ...колега , според мен трябва да почетеш малаааааалко ..за обща култура поне .... защото "някаква помпа" обикновено не е тази за колелата , ами много ключов момент от дизеловата апаратура ..... не се заяждам - просто съвет и то добронамерен

Успех
- spokoen
- Автомобил:
- Двигател:
juve написа:Казаха ми, че може да е от дюзите.
Един друг ми каза
тоя ми каза , оня ми каза ...колега , според мен трябва да почетеш малаааааалко ..за обща култура поне .... защото "някаква помпа" обикновено не е тази за колелата , ами много ключов момент от дизеловата апаратура ..... не се заяждам - просто съвет и то добронамерен
Успех
Прав си! Обаче мислиш ли, че в този етап е лесно да седне човека и да чете за двигатели? Имам много желание, искам го, но ако не е кратко и ясно...за съжеление не ми стига времето.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
но ако не е кратко и ясно...за съжеление не ми стига времето.
Ее колега , аз не исках да се засягаш.... просто ако човек не е малко от малко наясно за какво иде реч, майсторите като нищо ще кажат : а бе тука ти се е изсипала компресията, и 2 парчета от коляновия вал ти са изпаднали в гърнето , ама лесно де ,срещу 1000 лева ще е като нова ....

лесно се лъжат заблудените клиенти, а желаещи винаги ще се намерят за тази работа

-
- Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
- Двигател:
- Контакти:
- spokoen
- Автомобил:
- Двигател:
juve написа:но ако не е кратко и ясно...за съжеление не ми стига времето.
Ее колега , аз не исках да се засягаш.... просто ако човек не е малко от малко наясно за какво иде реч, майсторите като нищо ще кажат : а бе тука ти се е изсипала компресията, и 2 парчета от коляновия вал ти са изпаднали в гърнето , ама лесно де ,срещу 1000 лева ще е като нова ....![]()
"
лесно се лъжат заблудените клиенти, а желаещи винаги ще се намерят за тази работа![]()
Абсолютно си прав! Няма никакви обиди!