ангренаж за голф 4 1.9TDI AGR
- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
ангренаж за голф 4 1.9TDI AGR
колеги, кажете хубава марка за ремъци и ролки за голф 4 и съответно цена ако някой знае?
благодаря предварително!

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Смени задължително водната помпа, защото е консуматив и се е.ава често... аз така не я смених и ахаа за малко да сменям двигател вместо помпа... беше се счупила перката или там нещо си пластмасово и колата загряваше много бързо...някой ми каза "Абе карай си, то това е някой датчик, няма проблям" добре че я закарах в Хеед и се оказа помпа... иначе много кофти щеше да стане, ако не я бях закарал... Така че сменяй водната помпа без да се замисляш, ама някоя хубава да е...демек ако има 2 вида - вземи по-скъпата, защото е много важна
Успех

- VAG-fen
- Автомобил:
- Двигател:
A при AJM също ли е консуматив водната помпа ? някой знае ли?че и аз трябва да сменям ремъкаskotis написа:Смени задължително водната помпа, защото е консуматив и се е.ава често... аз така не я смених и ахаа за малко да сменям двигател вместо помпа... беше се счупила перката или там нещо си пластмасово и колата загряваше много бързо...някой ми каза "Абе карай си, то това е някой датчик, няма проблям" добре че я закарах в Хеед и се оказа помпа... иначе много кофти щеше да стане, ако не я бях закарал... Така че сменяй водната помпа без да се замисляш, ама някоя хубава да е...демек ако има 2 вида - вземи по-скъпата, защото е много важнаУспех

- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
VAG-fen написа:A при AJM също ли е консуматив водната помпа ? някой знае ли?че и аз трябва да сменям ремъкаskotis написа:Смени задължително водната помпа, защото е консуматив и се е.ава често... аз така не я смених и ахаа за малко да сменям двигател вместо помпа... беше се счупила перката или там нещо си пластмасово и колата загряваше много бързо...някой ми каза "Абе карай си, то това е някой датчик, няма проблям" добре че я закарах в Хеед и се оказа помпа... иначе много кофти щеше да стане, ако не я бях закарал... Така че сменяй водната помпа без да се замисляш, ама някоя хубава да е...демек ако има 2 вида - вземи по-скъпата, защото е много важнаУспех
Сменяй! Консуматив е!
- iliankocov
- iliankocov
Върни се в “Дизелови агрегати”