Angel Stavrev написа:MK4 написа:И мен не ме пуснаха на поляната, а като влязох видях доста свободни места на нея.....
Колега пояснявам за теб и останалите който са останали с грешни впечатления..свободните места са на вече заели ги автомобили който поради една или друга причина им се е наложило да отидат някъде (например до селото).Коли с напукан лак и задрали брони бол.Все пак на поляната с платките 99% от колите са всекидневки..и целта е не само да си гледаме кошниците а и да се запознаем с нови хора,създадем контакти и да пийнем и хапнем.
Моите уважения, колега, не искам да спамя или да обидя организаторите, но при мен точно това се получи... Излязох да се разплатя с човека, в чийто хотел нощувах и после със сто уговорки влезнах през "задното" входче. Не ми е, че съм си надрал колата по храстите или че съм се пускал по баирите като незаконен тя все пак ми е евридейка, но едва ли не се получава "влезнал ли си никакво излизане иначе после не се знае дали ще влезеш".
Едно конструктивно предложение - следващия път като си плащат колите входа, организаторите им лепват по едно стикерче стил винетка и тази кола да може спокойно да си излиза и влиза и да се знае, че вече е минала, платила е и си
има място някъде. По този начин хем ще се знае колко коли са вътре, хем няма да се молим и да се налага да се слагат на входа хора-физиономисти да помнят кой влезнал и кой наглее, че дошъл следобеда пък си имал място запазено и т.н.
Друго предложение - добре бяха направени нещата с набитите колчета, хубаво беше оставено място за палатките, но ако се оптимизира паркирането - не повече от една отворена врата между две съседни коли и не повече от 4 м между две алеи мисля щяха да се поберат абсолютно всички, все пак нали идеята е да ставаме повече, а не да удряме чертата и кой влезнал влезнал, кой не - да си пали и наобратно.
П.П.: Съборът беше наистина хубав, колите и хората също, но така или иначе вече ме окачествиха като хейтър, та поне да си кажа забележките докрай:
1. нямаше клубен щанд - предполагам заради това, че събирането го няма в календара и не са предвидени специални тениски, шапки и ключодържатели както миналата година. Прежалимо е, но е по-хубаво ако го има

2. нямаше толкова явно показване на колите, представяне на хората, които ги правят и поддържат, както се случи миналата година - за мен беше много полезно тъй като виждаш наживо и човека, и колата му, които стоят зад определен никнейм тук във форума