VWaterfalls 4 - Крушуна, 28.04.2012г.

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Re: VWaterfalls 4 - Крушуна, 28.04.2012г.

Мнениеот Zerga3GT » Пон 30 апр 2012 0:50

Беше ми сефте и ми хареса :banana

Здравко пиши ми ако можеш на лс как се казват джантите на тройката ти.

Последна промяна от Zerga3GT на Пон 30 апр 2012 1:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kr86
Автомобил: Golf mk2
Двигател: 1.6 automatic 1984 year

Мнениеот kr86 » Пон 30 апр 2012 1:01

Дайте снимки. :bowdown

Потребителски аватар
moskovw
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 1.3 NZ
Контакти:

Мнениеот moskovw » Пон 30 апр 2012 1:13

уникално съборче браво на всички от екипа.доста хора се грижиха за нас :applause: :applause:
дано има повече такива събирания за да може да се запознавам с повече пичове (всичките на поляната бяха такива)
: vw fen

Потребителски аватар
inzovo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот inzovo » Пон 30 апр 2012 4:27

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
cenko1971
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cenko1971 » Пон 30 апр 2012 8:03

Беше много яко. Благодаря на колегите от Видин за безрезервната подкрепа :drunk

Потребителски аватар
Mir0o_vd
Автомобил: VW Golf GTI
Двигател: ABF

Мнениеот Mir0o_vd » Пон 30 апр 2012 8:22

cenko1971 написа:Беше много яко. Благодаря на колегите от Видин за безрезервната подкрепа :drunk

И ние ви благодарим и догодина пак :beer

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Пон 30 апр 2012 10:04

MK4 написа:И мен не ме пуснаха на поляната, а като влязох видях доста свободни места на нея.....

Колега пояснявам за теб и останалите който са останали с грешни впечатления..свободните места са на вече заели ги автомобили който поради една или друга причина им се е наложило да отидат някъде (например до селото).Коли с напукан лак и задрали брони бол.Все пак на поляната с платките 99% от колите са всекидневки..и целта е не само да си гледаме кошниците а и да се запознаем с нови хора,създадем контакти и да пийнем и хапнем.

Потребителски аватар
koko_GTI
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koko_GTI » Пон 30 апр 2012 10:20

За поредна година Крушуна си остава най-хубавото форумно събиране , което е изпълнено с много хубави емоции благодарение на ОРГАНИЗАТОРИТЕ и компанията на всички любители на марката ФВ.Огромни адмирации за всички които допринесоха това да се случи . Нормално е да има и недоволни, но винаги ще е така . Неможах да се видя с толкова много приятели , за което наистина съжалявам . Времето и то беше с нас , дори изгорях на ръкав :) . БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА /Здравко, Сашо и компания / ЗА НЕВЕРОЯТНИТЕ МИГОВЕ ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА И УНИКАЛНИЯ УИКЕНД . 2013-та ПАК ЩЕ СМЕ ТАМ :) :bowdown :да:

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 30 апр 2012 12:21

Беше страхотно, както винаги до сега :bowdown

П.П търся младежа от Разград с тунинг карбоновото огледало (голф 3), което "строших" и който силно настояваше да измета с него поляната, да ми ПИШЕ за да му покрия щетите :kissy:

Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Мнениеот Sashko_Trg » Пон 30 апр 2012 13:55

Luciano написа:Беше страхотно, както винаги до сега :bowdown

П.П търся младежа от Разград с тунинг карбоновото огледало (голф 3), което "строших" и който силно настояваше да измета с него поляната, да ми ПИШЕ за да му покрия щетите :kissy:

Аве не се занимавай с него остави го се мъчи, не винаги трябва да бъдеш коректен към всички ! Има хора които не го заслужават, ако беше печен нямаше да ти се зъби и да си търси боя !!!

Потребителски аватар
katorjnika
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот katorjnika » Пон 30 апр 2012 15:14

Благодаря на организаторите( Сашо,Пиронси и т.н) всичко беше супер и времето също беше с нас, изкарахме си супер и 2013 пак сме там. Отново БЛАГОДАРЯ ВИ И НЕКА ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА НИ СЪБИРАТЕ И РАДВАТЕ.

П.П БЛАГОДАРЯ и на групата (те си знаят коя) за прекрасното изкарване и пътуване.

Потребителски аватар
Nasulov
Автомобил: 1990 Golf PB
Двигател:

Мнениеот Nasulov » Пон 30 апр 2012 15:48

Браво за събора и за организацията и за организаторите като цяло :beer .Най-малкото за това,че са се нагърбили с всичката разправия за да направят кеф на останалите фенове и т.н.

Поздрави! :applause:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пон 30 апр 2012 18:42

Искам да изкажа ОГРОМНИТЕ си Благодарности към лицето Здравко Пиронски, за съдействието което оказа! Благодаря и от името на останалите ми приятели! ЗДРАВКО БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ТОЗИ ЧУДЕСЕН УИКЕНД КОЙТО НИ ОСИГОРИ!

п.п. Благодаря и на всички останали помогнали това събитие да се осъществи! ГоУеми сте

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown х безкрай!

liubutu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот liubutu » Пон 30 апр 2012 22:14

Организацията беше на страшно високо ниво, което направи този форумен събор не просто едно събиране, а СЪБИТИЕ! Не знам колко от колегите са присъствали на предишните събори Крушуна, но аз съм присъствал на всичките и не мога да опиша точно колко се радвам, колко се гордея, че всичко това израстна до това ниво. Това е благодарение на Организаторите, тези хора за които ние не знаем много, но трябва да се гордеем, че ги познаваме. Няма да изреждам имена, за да не пропусна някой, но много им благодаря!
Благодаря и на всички Колеги, които бяха вложили много старание в направата на колите си, отделили са средства и внимание за да си доставим радост на очите и душите.
Сигурно не всички са успели да дойдат, но за това продължаваме да гледаме напред и да се надяваме това постоянство да се превърне в традиция.
love.vwcluborg

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Вто 01 май 2012 7:19

Angel Stavrev написа:
MK4 написа:И мен не ме пуснаха на поляната, а като влязох видях доста свободни места на нея.....

Колега пояснявам за теб и останалите който са останали с грешни впечатления..свободните места са на вече заели ги автомобили който поради една или друга причина им се е наложило да отидат някъде (например до селото).Коли с напукан лак и задрали брони бол.Все пак на поляната с платките 99% от колите са всекидневки..и целта е не само да си гледаме кошниците а и да се запознаем с нови хора,създадем контакти и да пийнем и хапнем.

Моите уважения, колега, не искам да спамя или да обидя организаторите, но при мен точно това се получи... Излязох да се разплатя с човека, в чийто хотел нощувах и после със сто уговорки влезнах през "задното" входче. Не ми е, че съм си надрал колата по храстите или че съм се пускал по баирите като незаконен тя все пак ми е евридейка, но едва ли не се получава "влезнал ли си никакво излизане иначе после не се знае дали ще влезеш".
Едно конструктивно предложение - следващия път като си плащат колите входа, организаторите им лепват по едно стикерче стил винетка и тази кола да може спокойно да си излиза и влиза и да се знае, че вече е минала, платила е и си има място някъде. По този начин хем ще се знае колко коли са вътре, хем няма да се молим и да се налага да се слагат на входа хора-физиономисти да помнят кой влезнал и кой наглее, че дошъл следобеда пък си имал място запазено и т.н.
Друго предложение - добре бяха направени нещата с набитите колчета, хубаво беше оставено място за палатките, но ако се оптимизира паркирането - не повече от една отворена врата между две съседни коли и не повече от 4 м между две алеи мисля щяха да се поберат абсолютно всички, все пак нали идеята е да ставаме повече, а не да удряме чертата и кой влезнал влезнал, кой не - да си пали и наобратно.

П.П.: Съборът беше наистина хубав, колите и хората също, но така или иначе вече ме окачествиха като хейтър, та поне да си кажа забележките докрай:
1. нямаше клубен щанд - предполагам заради това, че събирането го няма в календара и не са предвидени специални тениски, шапки и ключодържатели както миналата година. Прежалимо е, но е по-хубаво ако го има :)
2. нямаше толкова явно показване на колите, представяне на хората, които ги правят и поддържат, както се случи миналата година - за мен беше много полезно тъй като виждаш наживо и човека, и колата му, които стоят зад определен никнейм тук във форума

Върни се в “Организационен”