Здравко пиши ми ако можеш на лс как се казват джантите на тройката ти.

cenko1971 написа:Беше много яко. Благодаря на колегите от Видин за безрезервната подкрепа

MK4 написа:И мен не ме пуснаха на поляната, а като влязох видях доста свободни места на нея.....

Luciano написа:Беше страхотно, както винаги до сега![]()
П.П търся младежа от Разград с тунинг карбоновото огледало (голф 3), което "строших" и който силно настояваше да измета с него поляната, да ми ПИШЕ за да му покрия щетите
.Най-малкото за това,че са се нагърбили с всичката разправия за да направят кеф на останалите фенове и т.н.
х безкрай!
Angel Stavrev написа:MK4 написа:И мен не ме пуснаха на поляната, а като влязох видях доста свободни места на нея.....
Колега пояснявам за теб и останалите който са останали с грешни впечатления..свободните места са на вече заели ги автомобили който поради една или друга причина им се е наложило да отидат някъде (например до селото).Коли с напукан лак и задрали брони бол.Все пак на поляната с платките 99% от колите са всекидневки..и целта е не само да си гледаме кошниците а и да се запознаем с нови хора,създадем контакти и да пийнем и хапнем.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 66 госта