Отзиви от VІ-и Национален Volkswagen събор 2010

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Re: Отзиви от VІ-и Национален Volkswagen събор 2010

Мнениеот Kozunak » Сря 26 май 2010 14:50

neon написа:, или не се учите от грешките си. mhihi

mhihi mhihi mhihi бе мазах се два пъти и пак.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 26 май 2010 14:55

joromnt написа:Тва с кошчетата е много вярно. Доста се оглеждах къде да метна едни боклуци. Кошчето до пистата беше препълнено, но това не пречеше на някой от присъстващите да мятат до него. Аш обаче отидох пред клубната шатричка и ползвах черния чувал висящ отпред.

Прави впечатление че се говори колко е тежка организацията на такова мероприятие. Не споря. Но щом като е трудно, защо някой не се изправи и да каже 1 месец преди събора че се изисква малко помощ. А не да се пише само че организацията върви. Току виж се намерили и разумни хора, за който да ударят едно рамо няма да е проблем. Сигурен съм че щеше да сме доста доброволците. Нямам на предвид за хора дето да въртят клубните финанси, а за чисто физическите неща.

P.S. Леле, за тва слънце нямах никаква подготовка а за защита изобщо нема да говоря. Аш се бях подготвил за дъжд, с дълги ръкавчета, носех си дъждобранче. Тръгнах си от там опърлен като скумрия.

Ех, хем ти обясних на лично mhihi
Като имаше желание, що не хвана единия чувал и да го беше занесъл да го изхвърлиш? Никой нямаше да ти направи забележка.

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Сря 26 май 2010 15:08

ISRalien написа:
Ivo_W12 написа:Някои знае ли колко коли беше колоната от София ?

И двете мисля, че са били между 20 и 25.

:да: тази в неделя не беше повече от 30 коли

а за организацияата,мога да кажа евала на всички :обичам ви

имам само една забелжка :arrow: да кажете на собственика на пистата да направи всички тоалетни да се заключват отвътре mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Сря 26 май 2010 15:18

ISRalien не знаех къде да ги занеса тия кошчета, понеже голяма кофа не видях.
А за тая работа дето ми я обясни на лични, не мога да се съглася с теб. Нали в крайна сметка целта е да се разраства клуба и да се подобряват организацията и мероприятията. Иначе все ще има "ама то на събора на BMW..." /ще каже че ме интересува кво са правили ония ненормалници, че през ред ги цитирате тука /

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Сря 26 май 2010 15:26

И аз не видях голяма кофа за да изхвърля чувалите в нея... :banghead: :banghead:

Нали в крайна сметка целта е да се разраства клуба и да се подобряват организацията и мероприятията

Така е-учим се бавно,но славно към по-добро... :обичам ви

събора на BMW

И двете секти сме силни-всяка по свой си начин... :012:

Няма нужда да се сравняваме с тях,може само да се поучим едни от други за много неща-за организацията,за игрите,за наградите и тн... :deal

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Сря 26 май 2010 15:30

Vento написа:Стефане, в такъв случай никой посетител не може да изкаже недоволство, защото е само посетител. Това е абсурдно!

Vento има и критики и критики :!: Мисля че ще се съгласиш с мен ;)

Неможе някой без да помисли да мрънка, че е нямало сянка на пистата и никой не го е посрещнал с чадър на входа :roll: И аз изгорях и то здраво, а вечерта бях абитурент и питаш ли ме как съм прикривал разликите mhihi Друг пак сравнява к'во било при БМВ-та :dontknow: Аз като им гледах снимките пък въобще не ми хареса тази гъчканица. каквото и шоу да са правили на пистата, повече от половината не са могли и да се доближат до огражденията и да го видят :?

Вярно, никой не е безгрешен, но всичко свърши. Идей се дават преди мероприятието а не след него :!: Сега по-добре да уважим труда на организаторите отколкото да ги нападаме. На който не му е харесало нека за напред да си стои в къщи 8)

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 26 май 2010 15:39

joromnt написа:Нали в крайна сметка целта е да се разраства клуба и да се подобряват организацията и мероприятията.

Да де, именно за това ти казах - това мероприятие го организира клуба, ако искаш да промениш организацията си добре дошъл - подай си молбата, на следващото ОС ще те гласуваме за член.

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Сря 26 май 2010 15:45

Kozunak написа:
neon написа:, или не се учите от грешките си. mhihi

mhihi mhihi mhihi бе мазах се два пъти и пак.

Абе мазал си се, ама май с маслото дет го е изплюла колата! :wink: Като те видях къ се беше опънал на столчето пред Голф-а (с чадър за дъжд над главата) mhihi и къв'то си бял... mhihi Аз дето си имам 2 ръце боя по рождение бах хванал тен на очила и шапка ,като се има предвид, че притичвах между чадъра на Vento, кафето (и в последствие кенефа) :Mr Green Fun , а за тебе не знам

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Сря 26 май 2010 16:00

Stefan написа: Друг пак сравнява к'во било при БМВ-та :dontknow: Аз като им гледах снимките пък въобще не ми хареса тази гъчканица. каквото и шоу да са правили на пистата, повече от половината не са могли и да се доближат до огражденията и да го видят :?

Off: стига сте го споменавали тоя БМВ събор.7000 билета смао за неделя и 2000 автомобила :screwy аз като притежател на такова бях на 9-тия национален и да ви кажа, в момента, в който се махнах от мястото си за да хапна нещо, за мен събора приключи. видимост около кроасана нулева. а всичко интересно там се случваше. Тук на 6-тия национален нещата бяха доста по-културни и доста по "фенски", така да го нареча, настроени.

Оn:тези дни се чудех, защо не се пробва да има някакъв фест или събор, както по света ги има, за всички ВАГ-ове. така или иначе в повечето случай говорим за еднави коли. мисля си, че и интереса би бил голям. нещо като Н20 или... подобно.

на сегашния 6-ти национален му липсваха едни 500-1000 човека публика повече и малко повече расови бегача, ако че и само за позиране да седят. не че е някакъв проблем :D не се и съмнявам, че следващия 7-ми подред ще е още по-добър :да:

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 26 май 2010 16:21

Хубавото е, че всеки следващ става все по-хубав, поне аз това забелязвам, което е и нормално. Познатите проблеми им намираме решения, имаме повече опит при организацията.
За ВАГ събор и аз имам желание, ама там координацията с другите клубове ще куца...

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Сря 26 май 2010 16:32

ISRalien написа:
joromnt написа:....

Да де, именно за това ти казах - това мероприятие го организира клуба, ако искаш да промениш организацията си добре дошъл - подай си молбата, на следващото ОС ще те гласуваме за член.

Така и така сме тръгнали да я чепкаме тая тема, я кажи всички ли членове на клуба са взели участие в организацията? И евентуално членство в клуба с какво ще ме направи по отговорен и доверен, отколкото в тоя момент като прост юзер? И току виж си ме съгласил да пусна една молбичка.

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 26 май 2010 16:33

joromnt написа:
ISRalien написа:

Така и така сме тръгнали да я чепкаме тая тема, я кажи всички ли членове на клуба са взели участие в организацията? И евентуално членство в клуба с какво ще ме направи по отговорен и доверен, отколкото в тоя момент като прост юзер? И току виж си ме съгласил да пусна една молбичка.

Ехе ако 100 човека бяха помогнали щеше да е мноооого по-лесно всичко :)
Иначе като видиш как всички други тичат наляво-надясно и всеки върши по нещо, от вътре ти идва да не стоиш със скръстени ръце... Това при мен поне беше така де, винаги има изключения...

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Сря 26 май 2010 16:53

И евентуално членство в клуба с какво ще ме направи по отговорен и доверен, отколкото в тоя момент като прост юзер?

За мен няма промяна-до скоро бях член на форума,от скоро и на клуба... :deal

Всичко което правя е защото АЗ го искам и го намирам за правилно,и знам че ще помогне на другите потребители на форума/клуба.Така се развиват и двете...С наша помощ и доста жертви... :012:

Ако имаш желание да помагаш,за мен няма разлика дали си член на клуба или не... :deal

Пиши на някой от по-власт имащите едно лично и ще ти намерят с какво да си полезен при следващия събор ! :обичам ви :beer

Потребителски аватар
naskogolf
бърз голфаджия
Автомобил: Passat B 7 Alltrack
Двигател: 2 CFG 2014

Мнениеот naskogolf » Сря 26 май 2010 18:41

joromnt написа:
ISRalien написа:

Само тези които имаха възможност, желание и СЪРЦЕ :bowdown .

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Сря 26 май 2010 19:06

Отзивите преминаха в дебат май.. :kissy: можеби :lock: ще реши проблема с кои прав кои крив

Върни се в “Организационен”