neon написа:, или не се учите от грешките си.

neon написа:, или не се учите от грешките си.
joromnt написа:Тва с кошчетата е много вярно. Доста се оглеждах къде да метна едни боклуци. Кошчето до пистата беше препълнено, но това не пречеше на някой от присъстващите да мятат до него. Аш обаче отидох пред клубната шатричка и ползвах черния чувал висящ отпред.
Прави впечатление че се говори колко е тежка организацията на такова мероприятие. Не споря. Но щом като е трудно, защо някой не се изправи и да каже 1 месец преди събора че се изисква малко помощ. А не да се пише само че организацията върви. Току виж се намерили и разумни хора, за който да ударят едно рамо няма да е проблем. Сигурен съм че щеше да сме доста доброволците. Нямам на предвид за хора дето да въртят клубните финанси, а за чисто физическите неща.
P.S. Леле, за тва слънце нямах никаква подготовка а за защита изобщо нема да говоря. Аш се бях подготвил за дъжд, с дълги ръкавчета, носех си дъждобранче. Тръгнах си от там опърлен като скумрия.
ISRalien написа:Ivo_W12 написа:Някои знае ли колко коли беше колоната от София ?
И двете мисля, че са били между 20 и 25.
Нали в крайна сметка целта е да се разраства клуба и да се подобряват организацията и мероприятията
събора на BMW
Vento написа:Стефане, в такъв случай никой посетител не може да изкаже недоволство, защото е само посетител. Това е абсурдно!
joromnt написа:Нали в крайна сметка целта е да се разраства клуба и да се подобряват организацията и мероприятията.
Kozunak написа:neon написа:, или не се учите от грешките си.
![]()
![]()
бе мазах се два пъти и пак.
Stefan написа: Друг пак сравнява к'во било при БМВ-таАз като им гледах снимките пък въобще не ми хареса тази гъчканица. каквото и шоу да са правили на пистата, повече от половината не са могли и да се доближат до огражденията и да го видят
![]()
ISRalien написа:joromnt написа:....
Да де, именно за това ти казах - това мероприятие го организира клуба, ако искаш да промениш организацията си добре дошъл - подай си молбата, на следващото ОС ще те гласуваме за член.
joromnt написа:ISRalien написа:joromnt написа:....
Да де, именно за това ти казах - това мероприятие го организира клуба, ако искаш да промениш организацията си добре дошъл - подай си молбата, на следващото ОС ще те гласуваме за член.
Така и така сме тръгнали да я чепкаме тая тема, я кажи всички ли членове на клуба са взели участие в организацията? И евентуално членство в клуба с какво ще ме направи по отговорен и доверен, отколкото в тоя момент като прост юзер? И току виж си ме съгласил да пусна една молбичка.
И евентуално членство в клуба с какво ще ме направи по отговорен и доверен, отколкото в тоя момент като прост юзер?
joromnt написа:ISRalien написа:joromnt написа:....
Така и така сме тръгнали да я чепкаме тая тема, я кажи всички ли членове на клуба са взели участие в организацията? И евентуално членство в клуба с какво ще ме направи по отговорен и доверен, отколкото в тоя момент като прост юзер? И току виж си ме съгласил да пусна една молбичка.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта