Коментари за събора в Калояново 2008

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пон 23 юни 2008 13:41

StS написа: Онзи бус който беше с жълтата лампа не трябваше ли да води колоната с скорост 100-110км ч. ? и така аз тръгвам веднага след него защото не знам пътя... и след мене много колеги...в следващия момент докато се престроиме аз го изгубих от поглед...викам аз сигурно нещо бъркам...Давам газ и достигам почти 150 кмч но НЕ този го няма... След известно време се събрахме колонката от София бяхме много коли - те си знаят кой бяхме . никои не занеше каде отиваме точно и спряхме цялата колона по едно време да се ориенираме...Както и да е ? КаКво стана ...и защо ни зарезаха ?

и аз това се питам :roll:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пон 23 юни 2008 13:47

За колоната
не можах да разбера защо почнахте да карате в авариината лента?
после настигнах колегите градски от Перник и реших да карам с тях понеже не знаех пътя и в крайна сметка май те го объркаха нещо и тръгнаха в другата посока:)
много готино си изкарах, беше забавно,
малко слънчасах ама какво да се прави:)
другия път пак

Потребителски аватар
Bubo
Автомобил: Audi S4 Biturbo
Двигател:

Мнениеот Bubo » Пон 23 юни 2008 13:53

zaro написа:За колоната
не можах да разбера защо почнахте да карате в авариината лента?
после настигнах колегите градски от Перник и реших да карам с тях понеже не знаех пътя и в крайна сметка май те го объркаха нещо и тръгнаха в другата посока:)
много готино си изкарах, беше забавно,
малко слънчасах ама какво да се прави:)
другия път пак

Дашо ни подведе,той е виновен. :lol:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пон 23 юни 2008 13:54

bomber написа:
StS написа: Онзи бус който беше с жълтата лампа не трябваше ли да води колоната с скорост 100-110км ч. ? и така аз тръгвам веднага след него защото не знам пътя... и след мене много колеги...в следващия момент докато се престроиме аз го изгубих от поглед...викам аз сигурно нещо бъркам...Давам газ и достигам почти 150 кмч но НЕ този го няма... След известно време се събрахме колонката от София бяхме много коли - те си знаят кой бяхме . никои не занеше каде отиваме точно и спряхме цялата колона по едно време да се ориенираме...Както и да е ? КаКво стана ...и защо ни зарезаха ?

и аз това се питам :roll:

Интересно ми е що не ме пита на живо?

StS аз бях с онзи бус, който беше натоварен с нелеката задача да изгори 1/3 резервоар за да настигне "бързаците", защото му казаха, че ще води колоната, когато половината от нея беше вече тръгнала. Наложи се да карам с над 170 км/ч за да изпреваря всички и да застана начело, нали т'ва беше целта!? Въпреки всичко непрекъснато се намираха бързаци, които си даваха газ и изобщо не им дремеше за колоната, че чак разни ми се точеха и се "дърпаха" с мене. :shock На мене ми писна и някъде към 20тия километър намалих на точно 110 км/ч и карах така ДО РАЗКЛОНА ЗА КАРЛОВО :!: :idea: Зад нас имаше доста коли. Просто абсолютната НЕорганизация на колоната попречи да бъде направена реална такава :!: Както си седяхме на Лукойла изведнъж поне 20 коли си биха камшиците и тръгнаха. Точно, когато аз тръгвах дойде един колега и ми връчи буркана да съм водел колоната. Идеята ми беше да изпреваря "състезателите" и да им бия една спирачка на 90-100 за да "събера" колоната и така хората, които тръгнаха след мене да ни настигнат и да се получи истинска колона. Да, ама не стана. Както казах към 20тия километър ми писна и си заковах на 110 от което в крайна сметка се събра колона, но определено не беше от всички коли..

Предната вечер питах кой ще води колоната. Не получих отговор. Като за без организация не ми е ясно какво се учудваш, че стана така?

Последна промяна от Kingpin на Пон 23 юни 2008 13:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Пон 23 юни 2008 13:55

И за мен колоната беше най-неорганизираната част от събора. Аз седя си на паркинга и за 1 мин никои няма наложи се на мъча половерчето с 140-150 за да настигна групата. И явно мн други хора не се бяха ориентирали в ситуацията като мен защото до там много хора ни настигнаха.

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Пон 23 юни 2008 13:57

Kingpin сега разбирам..просто проблема ни е бил в организацията- не се разбрахме на място...

а бубо аз карах там защото просто следвах всички останали...

Последна промяна от StS на Пон 23 юни 2008 14:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пон 23 юни 2008 13:58

Bubo написа:...........

Ако не ме беше затворил един камион и аз щях да тръгна след вас по инерция, ама после като видах хисаря и се сетих каква е работата, та спрях да се изпикая и да ви изчакам.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пон 23 юни 2008 13:58

Kingpin написа:
Интересно ми е що не ме пита на живо?

ми щото като се присетих ,теб те нямаше са неска пак се сещам и те питам :)
Сега разбирам защо!според мен е трябвало да си караш с 110 а рацерчетата които нещат да са в колона да си карат и с 220 и да си бързат...

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 23 юни 2008 14:14

Това с колоната и миналоата година беше така - аз си пътувах до Пловдих с Хавата - малко му поизмъчих КР, ма ко да се праи :)

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Пон 23 юни 2008 14:26

защо нямаше нито едно Corrado, много странно :?

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пон 23 юни 2008 14:28

Някой ще качи ли времената от драговете.... ;)

Потребителски аватар
radi02
Автомобил:
Двигател: Abf

;)

Мнениеот radi02 » Пон 23 юни 2008 14:34

Другата седмица сигурно уж за вчера да ги видим и още ги нема :Д:Д:Д

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пон 23 юни 2008 14:42

Милослав написа:Това с колоната и миналоата година беше така - аз си пътувах до Пловдих с Хавата - малко му поизмъчих КР, ма ко да се праи :)
На шампионата колоната беше супер :!:

Потребителски аватар
Bubo
Автомобил: Audi S4 Biturbo
Двигател:

Мнениеот Bubo » Пон 23 юни 2008 15:18

lrlmodo написа:защо нямаше нито едно Corrado, много странно :?

И мене този въпрос ме мъчи. :?

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 23 юни 2008 15:52

Предлагам за 6-ти да организираме кой ще води колоната ТУК и да му се даде буркана на предишния ден.
Тези, които искат да участват в колоната да дойдат на уречената среща и после не да дават газ колкото могат, а да се съобразят с другите.
Идеята ми беше да снимам колоната, исках да се получат едни хубави снимки като тези на bmw събора. Там колоната беше огромна и всички движиха в пакет. Всъщност това, което снимах беше 3-4 голфа, които ни следваха неотлъчно (ама им направих егати фотосесията).
Де*а оценете факта, че се бях надупил срещу огледалото на Kingpin-а да снимам, докато той настъпваше с 160-170 (незнам точно), държейки волана с едната ръка, а с другата оправяше буркана, който очевидно не беше пригоден за подобни скорости. При такива скорости е ужасно да си се обърнал назад, снимайки, без колан! ТРЪПКА Е, ама.. все пак..
И да.. забравих факта, че фотоапарата ми няма карта за памет и трябваше на всеки 40 снимки да ги свалям на компа.
За капак на всичко Велко беше твърдо решен да си пробва ESP-то няколко пъти mhihi

едит:
kircheto написа:
alpine написа:
kircheto а ти тунинг гуро на мк4ките защо не дойде да ни покажеш как става mhihi

Не дойдох щот не съм готов г-н РЕСТАВРАТОРЕ ,септември ще съм и тогава ще се види кой кво... жалко че Иван с лилавата 4ка не остана че тогава и 3то немаше да хванеш с ретро тунинг Жетата по корем... :D :D

айде спрете да си ги мерите че ще турят ключа заради вас!

Върни се в “Организационен”