Предлагам за 6-ти да организираме кой ще води колоната ТУК и да му се даде буркана на предишния ден.
Тези, които искат да участват в колоната да дойдат на уречената среща и после не да дават газ колкото могат, а да се съобразят с другите.
Идеята ми беше да снимам колоната, исках да се получат едни хубави снимки като тези на bmw събора. Там колоната беше огромна и всички движиха в пакет. Всъщност това, което снимах беше 3-4 голфа, които ни следваха неотлъчно (ама им направих егати фотосесията).
Де*а оценете факта, че се бях надупил срещу огледалото на Kingpin-а да снимам, докато той настъпваше с 160-170 (незнам точно), държейки волана с едната ръка, а с другата оправяше буркана, който очевидно не беше пригоден за подобни скорости. При такива скорости е ужасно да си се обърнал назад, снимайки, без колан! ТРЪПКА Е, ама.. все пак..
И да.. забравих факта, че фотоапарата ми няма карта за памет и трябваше на всеки 40 снимки да ги свалям на компа.
За капак на всичко Велко беше твърдо решен да си пробва ESP-то няколко пъти
едит:
kircheto написа:alpine написа:kircheto а ти тунинг гуро на мк4ките защо не дойде да ни покажеш как става

Не дойдох щот не съм готов г-н РЕСТАВРАТОРЕ ,септември ще съм и тогава ще се види кой кво... жалко че Иван с лилавата 4ка не остана че тогава и 3то немаше да хванеш с ретро тунинг Жетата по корем...

айде спрете да си ги мерите че ще турят ключа заради вас!