kakyra написа:Ей сега почвам да търся из 92 страници. Щом е разглеждано и не е одобрено значи има защоаз това видях това написах, а когато имам 1-2 седмици да ровя ще потърся да видя защо
group® написа:Не може ли да се направи, както преди да се маркират всички като прочетени, когато излезнеш от форума?
И това, ако може да се избира от профила ще са доволни всички![]()
Smeagol написа:При разглеждане на "гаража" на потребителите е хубаво (според мен) да има опция да се разглеждат всички снимки в един прозорец. Т.е. като е отворена една от снимките да има опция да се премине на следващата/предишната такава (бутони "previous"/"next"), без да се налага да се затваря вече отворения прозорец.
Това няма да стане.Един написа:Предлагам опция "игнориране на тема". Някои често актуализиращи се (като настоящата) няма смисъл постоянно да се набиват на очи. Отмяташ я и готово.
Напротив, осъзнал съм го и точно заради това съм ти отговорил по този начин.Един написа:Защо? Струва ми се, че не си осъзнал точно предложението ми.
joromnt написа:Да питам и аз нещо с риск да ме овикатеЗа така наречения "Гараж", и коментарите който се пишат там. Въпроса ми е следния, защо не можеш да ги триеш, при положение че се отнася за колата ти. Гледам и при други колеги се е появило явлението, влиза някой си и намира косури на колата ти и те нарежда. И това редом с коментарите на другите колеги които много я харесват.
И преди да погледнете, аз "Гараж" нямам, точно поради горната причина че един колега дето колата в неговия гараж приличаше на наритан бойлер ми беше писал дивотий.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта