А на тази бях в небрано лозе...

Идея си нямах как да се държа и какво да правя....

vaso18 написа:защото някой от хората като видят благотворителност и ги е страх знам ли и аз
може би от различните хора,на мен ми се изпълни душата като видях радоста в очите на децата и особенно на едно от момчетата което преди много време го съветвах и си е купил тонколкони за 2000лв някой колеги идваха с мене и го видяхме и чухме нали за това бяхме там да им обръшаме внимание
vaso18 написа:защото някой от хората като видят благотворителност и ги е страх знам ли и аз
....
може би от различните хора,на мен ми се изпълни душата като видях радоста в очите на децата и особенно на едно от момчетата което преди много време го съветвах и си е купил тонколкони за 2000лв някой колеги идваха с мене и го видяхме и чухме нали за това бяхме там да им обръшаме внимание
Night_elf написа:vaso18 написа:защото някой от хората като видят благотворителност и ги е страх знам ли и аз
....
Много хора нямат психическата нагласа да издържат такива неща
hooligans написа:vaso18 написа:защото някой от хората като видят благотворителност и ги е страх знам ли и аз
![]()
![]()
![]()
кой си е купил музика за 2000лв
enigma79 написа:hooligans написа:vaso18 написа:защото някой от хората като видят благотворителност и ги е страх знам ли и аз
![]()
![]()
![]()
кой си е купил музика за 2000лв
Това стига ли![]()
[/url
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта