А на тази бях в небрано лозе...
Идея си нямах как да се държа и какво да правя....

Просто аз се изкефих че всички се забавлявахме и не правихме разни простотии! Живи и здрави всички и се нядявам да се срещаме повече

vaso18 написа:защото някой от хората като видят благотворителност и ги е страх знам ли и аз
може би от различните хора,на мен ми се изпълни душата като видях радоста в очите на децата и особенно на едно от момчетата което преди много време го съветвах и си е купил тонколкони за 2000лв някой колеги идваха с мене и го видяхме и чухме нали за това бяхме там да им обръшаме внимание
Как не изпопадаха прозорците
просто не знам.Определено е музикален маниак,за съжаление,аз не мога да си позволя този лукс
както и неговото продължение с плазмата
[/urlvaso18 написа:защото някой от хората като видят благотворителност и ги е страх знам ли и аз
....

Може би ако бяхме контактували с тях повече,ефекта от ходенето ни там щеше да е УНИКАЛЕН според мен.
Даде всичко от себе си бате,за което мога само да ти благодаря,че те имаше!
vaso18 написа:защото някой от хората като видят благотворителност и ги е страх знам ли и аз
може би от различните хора,на мен ми се изпълни душата като видях радоста в очите на децата и особенно на едно от момчетата което преди много време го съветвах и си е купил тонколкони за 2000лв някой колеги идваха с мене и го видяхме и чухме нали за това бяхме там да им обръшаме внимание
Night_elf написа:vaso18 написа:защото някой от хората като видят благотворителност и ги е страх знам ли и аз
....
Много хора нямат психическата нагласа да издържат такива неща

hooligans написа:vaso18 написа:защото някой от хората като видят благотворителност и ги е страх знам ли и аз
![]()
![]()
![]()
кой си е купил музика за 2000лв
[/urlenigma79 написа:hooligans написа:vaso18 написа:защото някой от хората като видят благотворителност и ги е страх знам ли и аз
![]()
![]()
![]()
кой си е купил музика за 2000лв
Това стига ли![]()
[/url
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 48 госта