Коментари за събора в Калояново 2008
- d.borimirov
- Автомобил: MK3_ABF
- Двигател:
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:sastezatelya написа:Наистина беше много готино,аз го казах и в другата темаИмаше много готини коли,които не бях виждал поне в нашия град,но и Пловдив Тийм се представи добре
![]()
Другата година дано сме много повече и да има по-голямо присъсвтие на Костенурките
бате ако ти си човека с ретро костенурката мога само да ти се![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
организацията откъм кетъринг - перфектна
от към собственика , пак се изложи и трябваше да се връщат някои хора до сф за генератор!
от към клуба - перфектно, евала за шатрите и най-вече евала за новите хора с които се запознах!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имам само една забележка , класовете не бяха това което трябваше да бъдат , да не говориме за техническия контрол които определяше коя кола в кои клас да е
Не бях аз собственика на костенурчето аз бях до него и си лафихме с теб,че наистина е много добре направена и че е класика.сигурно се сети вече.А това за класовете не беше правилно наистина,но и така беше интересно

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
sastezatelya написа:hooligans написа:sastezatelya написа:Наистина беше много готино,аз го казах и в другата темаИмаше много готини коли,които не бях виждал поне в нашия град,но и Пловдив Тийм се представи добре
![]()
Другата година дано сме много повече и да има по-голямо присъсвтие на Костенурките
бате ако ти си човека с ретро костенурката мога само да ти се![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
организацията откъм кетъринг - перфектна
от към собственика , пак се изложи и трябваше да се връщат някои хора до сф за генератор!
от към клуба - перфектно, евала за шатрите и най-вече евала за новите хора с които се запознах!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имам само една забележка , класовете не бяха това което трябваше да бъдат , да не говориме за техническия контрол които определяше коя кола в кои клас да е
Не бях аз собственика на костенурчето аз бях до него и си лафихме с теб,че наистина е много добре направена и че е класика.сигурно се сети вече.А това за класовете не беше правилно наистина,но и така беше интересно
да , мисля че трябва снимки да ми пратиш....
за класовете , няма да коментирам повече

- George_131
- Автомобил:
- Двигател:
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
George_131 написа:И на мен много ми хареса, мога да кажа само БЛАГОДАРЯ на хората постарали се за всичкоСамо едно нещо малко ме шокира много хора удариха по някоя друга бира и после хоп на колата и дим да ги няма...
да , прав си , аз ударих много бири , но хоп да е жива и здрава жена ми.... всеки които удари много бири имаше кои да му кара колата .... не че нещо ама не на място ти е поста....
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много ми хареса събора
аз и на Vlad777 си му казах че неговата идея да снимат колите за галерия излезе просто невероятно добра
както всеки път обаче Техническите прегледи много се забавиха и от тях тръгна забавянето (жалко но до колкото разбрах това не зависи от нас)
и наистина както каза Велко- доста хора понапуснаха доста бързо (ама как да разберем че ще е 32 градуса
)
идеята драга да е преди италианското може би (поне според мен) не беше най- добрата, тъй като седиш и се печеш до 16:30 и няма как просто да дадеш 100% от себе си
Но като цяло
аз и на Vlad777 си му казах че неговата идея да снимат колите за галерия излезе просто невероятно добра
както всеки път обаче Техническите прегледи много се забавиха и от тях тръгна забавянето (жалко но до колкото разбрах това не зависи от нас)
и наистина както каза Велко- доста хора понапуснаха доста бързо (ама как да разберем че ще е 32 градуса

идеята драга да е преди италианското може би (поне според мен) не беше най- добрата, тъй като седиш и се печеш до 16:30 и няма как просто да дадеш 100% от себе си

Но като цяло

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
CTaH4o написа:Много ми хареса събора
и наистина както каза Велко- доста хора понапуснаха доста бързо (ама как да разберем че ще е 32 градуса)
Но като цяло
Според мен трябваше първо да минат драга и италианското и накрая да остане оптичния и фотосесията.. Щото като свършат гонките отиваш да пиеш бира и ядеш кебапчета на сянка..
Драга се забави поне с 1 час заради прегледите, там пък цареше някакъв хаос и на доста коли се забавиха.. (лично мнение де!)
Ама догодина ще е по-добре

Мен ми беше първи и ми хареса. Догодина идвам с тесте карти

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Абе всичко си беше супер
Поздравления за организаторите, които са се погрижили за провеждането на събора, който лично на мен много ми хареса
А към всички недоволни състезатели - рейсъри, вчерашното мероприятие беше събор
заповядайте на шампионата където цял ден ще е само каране, там снимки няма да има 

Поздравления за организаторите, които са се погрижили за провеждането на събора, който лично на мен много ми хареса

А към всички недоволни състезатели - рейсъри, вчерашното мероприятие беше събор

- danco
- Автомобил:
- Двигател:
kj
Хубав събор стана .Само съжалявам , че не можах да остана до края.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Snoopy написа:Я да питам, колегата FreeSoul, поЯви ли се на съборО и с кой дзвер
беше на събора но не с негова кола а с на един негов приател Пасата
Аз съм страшно доволен от събора!!!Няма думи да опиша това колко много се изкефих.Само че много ме заболя че не мога да остана да спя там-сигурно 1 месец ще ме яде.А иначе се видях с много приятели запознах се с още много много хора,най-важното пратих много поздрави на hooligans от проект-пандизчията Сашо Томов