Коментари за събора в Калояново 2008

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
d.borimirov
Автомобил: MK3_ABF
Двигател:

Мнениеот d.borimirov » Съб 21 юни 2008 23:53

готино беше,но имаше дста хора които недоидоха маи,но ина4е като цяло беше забавно...

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Нед 22 юни 2008 0:01

hooligans написа:
sastezatelya написа:Наистина беше много готино,аз го казах и в другата тема :) Имаше много готини коли,които не бях виждал поне в нашия град,но и Пловдив Тийм се представи добре :lol: :wink: Другата година дано сме много повече и да има по-голямо присъсвтие на Костенурките :)

бате ако ти си човека с ретро костенурката мога само да ти се :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown
организацията откъм кетъринг - перфектна
от към собственика , пак се изложи и трябваше да се връщат някои хора до сф за генератор!
от към клуба - перфектно, евала за шатрите и най-вече евала за новите хора с които се запознах! :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

имам само една забележка , класовете не бяха това което трябваше да бъдат , да не говориме за техническия контрол които определяше коя кола в кои клас да е :?

Не бях аз собственика на костенурчето аз бях до него и си лафихме с теб,че наистина е много добре направена и че е класика.сигурно се сети вече.А това за класовете не беше правилно наистина,но и така беше интересно :)

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 22 юни 2008 0:05

sastezatelya написа:
hooligans написа:
sastezatelya написа:Наистина беше много готино,аз го казах и в другата тема :) Имаше много готини коли,които не бях виждал поне в нашия град,но и Пловдив Тийм се представи добре :lol: :wink: Другата година дано сме много повече и да има по-голямо присъсвтие на Костенурките :)

бате ако ти си човека с ретро костенурката мога само да ти се :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown
организацията откъм кетъринг - перфектна
от към собственика , пак се изложи и трябваше да се връщат някои хора до сф за генератор!
от към клуба - перфектно, евала за шатрите и най-вече евала за новите хора с които се запознах! :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

имам само една забележка , класовете не бяха това което трябваше да бъдат , да не говориме за техническия контрол които определяше коя кола в кои клас да е :?

Не бях аз собственика на костенурчето аз бях до него и си лафихме с теб,че наистина е много добре направена и че е класика.сигурно се сети вече.А това за класовете не беше правилно наистина,но и така беше интересно :)

да , мисля че трябва снимки да ми пратиш....
за класовете , няма да коментирам повече :)

Потребителски аватар
cerber4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cerber4o » Нед 22 юни 2008 0:05

Добро беше :да:

Потребителски аватар
George_131
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот George_131 » Нед 22 юни 2008 0:23

И на мен много ми хареса, мога да кажа само БЛАГОДАРЯ на хората постарали се за всичко :) Само едно нещо малко ме шокира много хора удариха по някоя друга бира и после хоп на колата и дим да ги няма...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Нед 22 юни 2008 0:47

George_131 написа:И на мен много ми хареса, мога да кажа само БЛАГОДАРЯ на хората постарали се за всичко :) Само едно нещо малко ме шокира много хора удариха по някоя друга бира и после хоп на колата и дим да ги няма...

да , прав си , аз ударих много бири , но хоп да е жива и здрава жена ми.... всеки които удари много бири имаше кои да му кара колата .... не че нещо ама не на място ти е поста....

Потребителски аватар
Snoopy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snoopy » Нед 22 юни 2008 0:49

Я да питам, колегата FreeSoul, поЯви ли се на съборО и с кой дзвер, ако - да. :)
Алпинеее къде е зеленияяя?! mhihi

Ей, супер е било. Кеф, кеф. :D

Потребителски аватар
CTaH4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CTaH4o » Нед 22 юни 2008 1:08

Много ми хареса събора
аз и на Vlad777 си му казах че неговата идея да снимат колите за галерия излезе просто невероятно добра
както всеки път обаче Техническите прегледи много се забавиха и от тях тръгна забавянето (жалко но до колкото разбрах това не зависи от нас)
и наистина както каза Велко- доста хора понапуснаха доста бързо (ама как да разберем че ще е 32 градуса :shock )
идеята драга да е преди италианското може би (поне според мен) не беше най- добрата, тъй като седиш и се печеш до 16:30 и няма как просто да дадеш 100% от себе си :)
Но като цяло : vw fen

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Нед 22 юни 2008 3:55

къде бяха Corrado-тата :mad: :mad: :mad: :mad:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 22 юни 2008 6:45

CTaH4o написа:Много ми хареса събора
аз и на Vlad777 си му казах че неговата идея да снимат колите за галерия излезе просто невероятно добра
както всеки път обаче Техническите прегледи много се забавиха и от тях тръгна забавянето (жалко но до колкото разбрах това не зависи от нас)
и наистина както каза Велко- доста хора понапуснаха доста бързо (ама как да разберем че ще е 32 градуса :shock )
идеята драга да е преди италианското може би (поне според мен) не беше най- добрата, тъй като седиш и се печеш до 16:30 и няма как просто да дадеш 100% от себе си :)
Но като цяло : vw fen

Според мен трябваше първо да минат драга и италианското и накрая да остане оптичния и фотосесията.. Щото като свършат гонките отиваш да пиеш бира и ядеш кебапчета на сянка..
Драга се забави поне с 1 час заради прегледите, там пък цареше някакъв хаос и на доста коли се забавиха.. (лично мнение де!)
Ама догодина ще е по-добре :)
Мен ми беше първи и ми хареса. Догодина идвам с тесте карти mhihi

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 22 юни 2008 7:45

Абе всичко си беше супер :да:

Поздравления за организаторите, които са се погрижили за провеждането на събора, който лично на мен много ми хареса :kef: :kef: :kef:

А към всички недоволни състезатели - рейсъри, вчерашното мероприятие беше събор :!: заповядайте на шампионата където цял ден ще е само каране, там снимки няма да има mhihi

Потребителски аватар
petkovsky
Черният лебед
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petkovsky » Нед 22 юни 2008 7:52

стана хубав събор.браво на организаторите.

Потребителски аватар
danco
Автомобил:
Двигател:

kj

Мнениеот danco » Нед 22 юни 2008 8:05

Хубав събор стана .Само съжалявам , че не можах да остана до края.

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 22 юни 2008 8:08

Snoopy написа:Я да питам, колегата FreeSoul, поЯви ли се на съборО и с кой дзвер

беше на събора но не с негова кола а с на един негов приател Пасата
Аз съм страшно доволен от събора!!!Няма думи да опиша това колко много се изкефих.Само че много ме заболя че не мога да остана да спя там-сигурно 1 месец ще ме яде.А иначе се видях с много приятели запознах се с още много много хора,най-важното пратих много поздрави на hooligans от проект-пандизчията Сашо Томов mhihi :wink: и така!!!!Очаквам с нетърпение да дойде време за Роженския събор,та да се изсипеме живи и здрави при Стефан и компания :BBQ :ihaaaaa

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Нед 22 юни 2008 8:10

Поздравления за организаторите, които са се погрижили за провеждането на събора. :kef: :kef: :kef:
Хубав събор стана .Само съжалявам , че не можах да остана до края но трябваше да се връщам обратно към Бургас.

Върни се в “Организационен”