Vextor написа:Аз ако смогна да дойда ще съм адски щастлив , а и влизам в клас 101 коня
ако дойда ... ще ти направя удоволствието на италианското да караме заедно

Tishku написа:mgm написа:Vextor написа:Аз ако смогна да дойда ще съм адски щастлив , а и влизам в клас 101 коня
Полото подготвено ли е за италянското?
Аз не съм на 100% там , даже и 50 % нямамmgm написа:Vextor написа:Аз ако смогна да дойда ще съм адски щастлив , а и влизам в клас 101 коня
Vextor написа:За Тишко трябва дрифтингTishku написа:DragoGT написа:Tishku написа:Е тогава ще съм само семкаджия, всяка 2ка ГТи и АБФ ще ме пръсне, а за на Милен полото няма да коментирам изобщо
ще им отмъщаваш на италянско
а и важно е участието...
С мойте гуми, само за италянско съм![]()
....
Аз ако смогна да дойда ще съм адски щастлив , а и влизам в клас 101 коня
Не вярвам някой да отиде на 200 км. от дома си без да вземе пари със себе сиvasstop написа:За да имате предвид има малки разходи по записването.
Първо ще се плаща вход по 2лв на човек.
Който иска да участва в състезанията трябва да се запише при регистратора, да подпише декларация и да направи минимална застраховка, която ще бъде 3-4лв. Отделно ще се кара с каски, за тях ще се продават бонета по 1лв на бройка, който иска (все пак е хигиенично).
Общо взето това ще са разходите там, естествено ще има напитки, скара и темподобни...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта