Vextor написа:Аз ако смогна да дойда ще съм адски щастлив , а и влизам в клас 101 коня
ако дойда ... ще ти направя удоволствието на италианското да караме заедно
Tishku написа:mgm написа:Vextor написа:Аз ако смогна да дойда ще съм адски щастлив , а и влизам в клас 101 коня
Полото подготвено ли е за италянското?
Аз не съм на 100% там , даже и 50 % нямамmgm написа:Vextor написа:Аз ако смогна да дойда ще съм адски щастлив , а и влизам в клас 101 коня

Vextor написа:За Тишко трябва дрифтингTishku написа:DragoGT написа:Tishku написа:Е тогава ще съм само семкаджия, всяка 2ка ГТи и АБФ ще ме пръсне, а за на Милен полото няма да коментирам изобщо
ще им отмъщаваш на италянско
а и важно е участието...
С мойте гуми, само за италянско съм![]()
....
Аз ако смогна да дойда ще съм адски щастлив , а и влизам в клас 101 коня
Сега остава да ме пуснат от работа за да успея да се запиша. Не вярвам някой да отиде на 200 км. от дома си без да вземе пари със себе сиvasstop написа:За да имате предвид има малки разходи по записването.
Първо ще се плаща вход по 2лв на човек.
Който иска да участва в състезанията трябва да се запише при регистратора, да подпише декларация и да направи минимална застраховка, която ще бъде 3-4лв. Отделно ще се кара с каски, за тях ще се продават бонета по 1лв на бройка, който иска (все пак е хигиенично).
Общо взето това ще са разходите там, естествено ще има напитки, скара и темподобни...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 76 госта