4-ти VW СЪБОР "РОЖЕН" 2007г. - 1-ви Септември 07г

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
kamenov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kamenov » Съб 01 сеп 2007 18:40

Заваля и развали събора. В Смолян е ад :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
doktora_gti
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

СУПЕР СЬБОР И СИЛНО СЛЬНЦЕ

Мнениеот doktora_gti » Съб 01 сеп 2007 19:26

Колеги тькмо се прибирам от РОЖЕН,до 18.00h бях горе-прекарахме си супер,А ВРЕМЕТО БЕШЕ СУПЕР СЛЬНЧЕВО И ТОПЛО ЦЯЛ ДЕН :D
След малко ще пусна нова тема ЗА СНИМКИ ОТ РОЖЕН,и ще се види :!:
Който не дойде много изпусна,ще се уверите и от снимкити на другите от сьбора :D

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Съб 01 сеп 2007 19:27

Там беше супер време, аз дори съм изгорял....а заради прогнозите дъждобран и яке си взех.Аз тръгнах към 16:30 при идеално синьо небе.Обаче след Пловдив беше некъв ад.Яко валеше.После хубаво време, после пак як дъжд и така до София.Хубаво си изкарахме, разцепих се от печени меса приятен лаф и готини и хора.

ПП Остана една радиостанция в мен, за което се извинявам.Нека на който му липсва да ми прати лично да се разберем как да я върна. :oops:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Съб 01 сеп 2007 20:17

Мдааам ;)
Потвърждавам!
radotom съм си ;)
Цял ден времето беше си суперстрахотническо!!! :ihaaaaa
Доста народ поизгоря на поляната!
Тръгнах си към 18 часа и малко след Хвойна запръска. Звъннах за да предупредя оставащите на палатки и ме светнаха, че точно и при тях почнало да прикапва :(
Ей сега почвам да качвам снимките, но тези, които не можаха да дойдат... мноооого изтърваха!
ЖЕСТОКООоооооо!!! :BBQ :BBQ :dance: :yeaha: :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
gotin_83
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gotin_83 » Съб 01 сеп 2007 21:52

То това не беше просто дъжд то направо отнесе палатките.Но не съжалявам за прекарания ден,съжалявам за пропуснатата нощ щеше да стане много яко.По най прясна информация времето е утихнало и купона се е пренесъл пред хотел рожен.

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Съб 01 сеп 2007 23:00

Беше супер и който не дойде, може да съжалява. Аз си тръгнах към седем някъде и горе беше направо страшно с това черно небе и тия светкавици. По завоите какъв дъжд ме пра и какви невиждани гръмотевици трескаха... добре че нямаше градушка. Не знам какво е валяло, но имаше изпопадали дървета, клони летящи храсти по целия път до Асеновград.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Нед 02 сеп 2007 8:23

клони летящи храсти по целия път до Асеновград.

:evil: аз мога да разкажа :( хванах баш най- добрия вятър на и падането на клони и дърве от Крумово - Пловдив ...... един ме изпра в левия прозорец а аз прегазих сериозен клон които баш пред мен реши да ми прави поклон :wink: А горе на плояната - направо не ми се мисли какво може да е било...... иначе и аз се видях с изгоряло лице - още не мога да си го обясня :dontknow:
П.П. Над Пловдив е едно гадно и мрачно (все още не вали) докарайте малко ветрец от София да разгони облаците Smile

Ей това пък що ти трябваше да го казваш ? Хем си знаеш , че се водиш със зелени очи и урочасваш mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Нед 02 сеп 2007 8:30

Dan4ote написа:Беше супер и който не дойде, може да съжалява. Аз си тръгнах към седем някъде и горе беше направо страшно с това черно небе и тия светкавици. По завоите какъв дъжд ме пра и какви невиждани гръмотевици трескаха... добре че нямаше градушка. Не знам какво е валяло, но имаше изпопадали дървета, клони летящи храсти по целия път до Асеновград.

Ние тръгнахме към 18.10 някъде, почти до Асеновград не валеше /някъде около 10 км преди Асеновград ни заваля/, страшен вятър и проливен дъжд и малко град имаше но съвсем малко. Много паднали дървета и клони между Асеновград и Пловдив.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Нед 02 сеп 2007 9:35

На рожен беше много хубаво. Страшна красота. Иначе благодарение на нахалството си успях да разгледам и обсерваторията :)Едно много любезно момче ме разведе и ми обясни всичко, за което съм му благодарен.
Много хубава разходка.

Иначе мене дъжда ме заваля малко след Чепеларе и ме валя до София. Точно на Горубляне на светофара спря. Нагоре имаше много нападали клони и камъни по пътя.

Потребителски аватар
Rieger-GTO
Автомобил: bmw
Двигател: 1983
Контакти:

....

Мнениеот Rieger-GTO » Нед 02 сеп 2007 11:14

За това време което бях аз горе беше страхотно иначе и мен ме хвана доста сериозен дъжд придружен с буря от Асеновград до Пловдив!!!!

Потребителски аватар
GTIteam
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIteam » Нед 02 сеп 2007 14:56

Аз като се прибрах, запука и отнесе 1 маса тенти от съседните блокове и се замислих за палатките. Какво точно се случи горе с тях?

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Нед 02 сеп 2007 17:11

GTIteam написа:Аз като се прибрах, запука и отнесе 1 маса тенти от съседните блокове и се замислих за палатките. Какво точно се случи горе с тях?

прибрахме ги и се пренесохме в хотел Рожен

Потребителски аватар
hatebur
Автомобил: GOLF 5 GTI
Двигател: AXX

Мнениеот hatebur » Нед 02 сеп 2007 17:23

nero написа:
GTIteam написа:Аз като се прибрах, запука и отнесе 1 маса тенти от съседните блокове и се замислих за палатките. Какво точно се случи горе с тях?

прибрахме ги и се пренесохме в хотел Рожен

Ама много си бърз с прибирането на палатка.Едвам си затворих багажника.И кой ми беше скрил водкатаааа :a boi de

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Нед 02 сеп 2007 18:13

след две ходения натам се прибрах и аз най-накрая
благодаря на всички за голямата помощ (ще пиша повече по този случай и колко е велик клуба но утре че направо немога да гледам) и се извинявай за причинените неудобства!!!!

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 02 сеп 2007 19:32

Мисля, че тази тема вече се изчерпа. Нека всеки качи своите снимки заедно с коментара за събора в новата тема, която е за това :arrow: http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=57613

:lock: :lock: :lock:

Върни се в “Организационен”