4-ти VW СЪБОР "РОЖЕН" 2007г. - 1-ви Септември 07г
- doktora_gti
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
СУПЕР СЬБОР И СИЛНО СЛЬНЦЕ
Колеги тькмо се прибирам от РОЖЕН,до 18.00h бях горе-прекарахме си супер,А ВРЕМЕТО БЕШЕ СУПЕР СЛЬНЧЕВО И ТОПЛО ЦЯЛ ДЕН
След малко ще пусна нова тема ЗА СНИМКИ ОТ РОЖЕН,и ще се види
Който не дойде много изпусна,ще се уверите и от снимкити на другите от сьбора
След малко ще пусна нова тема ЗА СНИМКИ ОТ РОЖЕН,и ще се види
Който не дойде много изпусна,ще се уверите и от снимкити на другите от сьбора
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Там беше супер време, аз дори съм изгорял....а заради прогнозите дъждобран и яке си взех.Аз тръгнах към 16:30 при идеално синьо небе.Обаче след Пловдив беше некъв ад.Яко валеше.После хубаво време, после пак як дъжд и така до София.Хубаво си изкарахме, разцепих се от печени меса приятен лаф и готини и хора.
ПП Остана една радиостанция в мен, за което се извинявам.Нека на който му липсва да ми прати лично да се разберем как да я върна.
ПП Остана една радиостанция в мен, за което се извинявам.Нека на който му липсва да ми прати лично да се разберем как да я върна.
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Мдааам
Потвърждавам!
radotom съм си
Цял ден времето беше си суперстрахотническо!!!
Доста народ поизгоря на поляната!
Тръгнах си към 18 часа и малко след Хвойна запръска. Звъннах за да предупредя оставащите на палатки и ме светнаха, че точно и при тях почнало да прикапва
Ей сега почвам да качвам снимките, но тези, които не можаха да дойдат... мноооого изтърваха!
ЖЕСТОКООоооооо!!!

Потвърждавам!
radotom съм си
Цял ден времето беше си суперстрахотническо!!!
Доста народ поизгоря на поляната!
Тръгнах си към 18 часа и малко след Хвойна запръска. Звъннах за да предупредя оставащите на палатки и ме светнаха, че точно и при тях почнало да прикапва
Ей сега почвам да качвам снимките, но тези, които не можаха да дойдат... мноооого изтърваха!
ЖЕСТОКООоооооо!!!

- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Беше супер и който не дойде, може да съжалява. Аз си тръгнах към седем някъде и горе беше направо страшно с това черно небе и тия светкавици. По завоите какъв дъжд ме пра и какви невиждани гръмотевици трескаха... добре че нямаше градушка. Не знам какво е валяло, но имаше изпопадали дървета, клони летящи храсти по целия път до Асеновград.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
клони летящи храсти по целия път до Асеновград.

П.П. Над Пловдив е едно гадно и мрачно (все още не вали) докарайте малко ветрец от София да разгони облаците Smile
Ей това пък що ти трябваше да го казваш ? Хем си знаеш , че се водиш със зелени очи и урочасваш

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Dan4ote написа:Беше супер и който не дойде, може да съжалява. Аз си тръгнах към седем някъде и горе беше направо страшно с това черно небе и тия светкавици. По завоите какъв дъжд ме пра и какви невиждани гръмотевици трескаха... добре че нямаше градушка. Не знам какво е валяло, но имаше изпопадали дървета, клони летящи храсти по целия път до Асеновград.
Ние тръгнахме към 18.10 някъде, почти до Асеновград не валеше /някъде около 10 км преди Асеновград ни заваля/, страшен вятър и проливен дъжд и малко град имаше но съвсем малко. Много паднали дървета и клони между Асеновград и Пловдив.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На рожен беше много хубаво. Страшна красота. Иначе благодарение на нахалството си успях да разгледам и обсерваторията
Едно много любезно момче ме разведе и ми обясни всичко, за което съм му благодарен.
Много хубава разходка.
Иначе мене дъжда ме заваля малко след Чепеларе и ме валя до София. Точно на Горубляне на светофара спря. Нагоре имаше много нападали клони и камъни по пътя.
Много хубава разходка.
Иначе мене дъжда ме заваля малко след Чепеларе и ме валя до София. Точно на Горубляне на светофара спря. Нагоре имаше много нападали клони и камъни по пътя.
- Rieger-GTO
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1983
- Контакти:
....
За това време което бях аз горе беше страхотно иначе и мен ме хвана доста сериозен дъжд придружен с буря от Асеновград до Пловдив!!!!
- hatebur
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX
nero написа:GTIteam написа:Аз като се прибрах, запука и отнесе 1 маса тенти от съседните блокове и се замислих за палатките. Какво точно се случи горе с тях?
прибрахме ги и се пренесохме в хотел Рожен
Ама много си бърз с прибирането на палатка.Едвам си затворих багажника.И кой ми беше скрил водкатаааа

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Мисля, че тази тема вече се изчерпа. Нека всеки качи своите снимки заедно с коментара за събора в новата тема, която е за това
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=57613