П.П. Нали знаете , забранения плод е най-вкусен . Защо да изкушаваме хората , за да правят магарии на несъобразени места

BoromiR написа:Първо да кажа , всеки си има мнение и рускувам да ме изядете заради написаното , но .... не ми пука : Въпросът ми е ще има ли събор на който ще има дори една гонка или нещо такова . Че гледам тенденцията стана да сме клуб на пенсионерите . Говоря за гонка , ръчна или както казано от вас "магария" , но съобразена с безопасноста на околните![]()
![]()
И нека изключиме Калояново като опция моля
П.П. Нали знаете , забранения плод е най-вкусен . Защо да изкушаваме хората , за да правят магарии на несъобразени местаЗащо през деня на определено място всеки не си избие бясовете и крастите , а вечерта спокойно да си пием ракийката и да вдигаме наздравици ?
BoromiR написа: И нека изключиме Калояново като опция моля
Stefan написа:
Защо всеки иска нещо а неправи нищо, за да го има
BoromiR написа:Първо да кажа , всеки си има мнение и рускувам да ме изядете заради написаното , но .... не ми пука : Въпросът ми е ще има ли събор на който ще има дори една гонка или нещо такова . Че гледам тенденцията стана да сме клуб на пенсионерите . Говоря за гонка , ръчна или както казано от вас "магария" , но съобразена с безопасноста на околните![]()
![]()
П.П. Нали знаете , забранения плод е най-вкусен . Защо да изкушаваме хората , за да правят магарии на несъобразени местаЗащо през деня на определено място всеки не си избие бясовете и крастите , а вечерта спокойно да си пием ракийката и да вдигаме наздравици ?
![]()
neon написа:Точно затова на 5-6 септември има организирано свободно каране на Калояново! Който иска да дава газ да отива там...
theraven написа:Моля някой да сподели как е пътя до там и има ли смисъл да се хващам да тръгвам с мойта кола с 19-ките? Щото имам огромно желание да дойда... Ще ми е първи пътна национален събор де
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта