VW Национален събор Рожен 2009

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
BoromiR
Автомобил:
Двигател:

Re: VW Национален събор Рожен 2009

Мнениеот BoromiR » Пет 21 авг 2009 2:51

Първо да кажа , всеки си има мнение и рускувам да ме изядете заради написаното , но .... не ми пука : Въпросът ми е ще има ли събор на който ще има дори една гонка или нещо такова . Че гледам тенденцията стана да сме клуб на пенсионерите . Говоря за гонка , ръчна или както казано от вас "магария" , но съобразена с безопасноста на околните :!: :!: :!: И нека изключиме Калояново като опция моля :)

П.П. Нали знаете , забранения плод е най-вкусен . Защо да изкушаваме хората , за да правят магарии на несъобразени места :?: Защо през деня на определено място всеки не си избие бясовете и крастите , а вечерта спокойно да си пием ракийката и да вдигаме наздравици ? :?:

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пет 21 авг 2009 7:18

BoromiR написа:Първо да кажа , всеки си има мнение и рускувам да ме изядете заради написаното , но .... не ми пука : Въпросът ми е ще има ли събор на който ще има дори една гонка или нещо такова . Че гледам тенденцията стана да сме клуб на пенсионерите . Говоря за гонка , ръчна или както казано от вас "магария" , но съобразена с безопасноста на околните :!: :!: :!: И нека изключиме Калояново като опция моля :)

П.П. Нали знаете , забранения плод е най-вкусен . Защо да изкушаваме хората , за да правят магарии на несъобразени места :?: Защо през деня на определено място всеки не си избие бясовете и крастите , а вечерта спокойно да си пием ракийката и да вдигаме наздравици ? :?:

Подкрепям колегата с две ръце, но рожен просто не става за това ! Там целта е друга :)

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 21 авг 2009 8:09

BoromiR написа: И нека изключиме Калояново като опция моля :)

В такъв случай единствения отговор, който може да бъде даден е НЕ!

... освен, ако се навиеш да организираш нещо на Серес... :roll:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 21 авг 2009 10:28

като допълнение на горния пост ще го напиша и тук, както всяка година
гонки, дрАпки, ластици, мерене на умрели магарета, клуба в този си вид ЗАСЕГА изобщо не мисли да прави
клуб на пенсионера не знам дали е, но определено не е клуб на тийнейджъри, с неизразходван адреналин.
и ви моля да не се пише в тая тема повече по тоя въпрос

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 21 авг 2009 11:24

BoromiR, отговарям ти най-точно на въпроса :arrow:

1. Рожен е местност от ливадни площи, покрай които минава второстепенен път с много завой и не малък трафик от коли, тъй че такова място за подобен вид състезание не съществува.
2. Този събор е нелегален според правилата, тъй като неможе да се узакони по ред причини.
3. Ако искаш да покажеш колко ти върви колата и искаш да се премериш с някой друг мога да ти го уредя, но при условие че подпишеш едно листче, в което ще е обозначено че носиш изцяло отговорността за всяко едно нещо случило се през двата дена на събора :!: :!: :!:

Защо всеки иска нещо а неправи нищо, за да го има :dontknow:

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Пет 21 авг 2009 11:36

Stefan написа:
Защо всеки иска нещо а неправи нищо, за да го има :dontknow:

щото е по-лесно ;)

Потребителски аватар
yoan4o
магистрален бандит
Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
Двигател: Много газ и всичко ток

Мнениеот yoan4o » Пет 21 авг 2009 11:37

BoromiR написа:Първо да кажа , всеки си има мнение и рускувам да ме изядете заради написаното , но .... не ми пука : Въпросът ми е ще има ли събор на който ще има дори една гонка или нещо такова . Че гледам тенденцията стана да сме клуб на пенсионерите . Говоря за гонка , ръчна или както казано от вас "магария" , но съобразена с безопасноста на околните :!: :!: :!: И нека изключиме Калояново като опция моля :)

Баце, много си прав, ще бъдеш изяден и има защо!

Като искаш гонка иди довечера на бояна да те натупат набързо, да ти драснат 1-2 актчета куките, да си потрошиш каляската и така! Докога с тия глупости, хората си карат коли по 500 фабр. к.с. и се кефят, а вие гонки си правете с тия таралясници на по -найсе години. Задай си въпроса какво печелиш и какво губиш от нещо подобно. Като спечелиш - някакво фалшиво самочувствие, че караш супер кола ли или, че си надделял над другия. Ми по добре му бий един шамар да му покажеш кой си и тва е! mhihi :screwy :bowdown
А докато се дърпате, внимавайте да не засечете някой от ония с 500-те :bishop

За събора - добре, че във форума има и по-разумни и умни люде, даже тоя път мисля и аз да намина с малка групичка съфорумци, които махнаха стикерите заради...... разни такива - дръпки!!!

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Пет 21 авг 2009 12:58

Точно затова на 5-6 септември има организирано свободно каране на Калояново! Който иска да дава газ да отива там - разстоянието е към 100км. му двете май! Аз искам да съм и на 2-те места ама няма как..... затова познайте къде ще съм. :wink:

Последна промяна от Pichaga на Пет 21 авг 2009 12:59, променено общо 1 път.
Причина: ето го отговора на терзанията. Кой където го влече

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пет 21 авг 2009 14:40

90% е сигурно, че и аз ще идвам.
Благодаря на Stefan за линка с хотелите.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 21 авг 2009 17:03

neon написа:Точно затова на 5-6 септември има организирано свободно каране на Калояново! Който иска да дава газ да отива там...

Силно се надявам рейсърите от Смолян тогава да изберат Калояново - мястото което е за тях а не да дойдат на "пенсионерската сбирка" и да се чудят как да привлекат вниманието на околните, като въртят гуми на тревата.

Потребителски аватар
vw_derby
Автомобил: audi a4
Двигател: AFN

Мнениеот vw_derby » Пет 21 авг 2009 17:28

миналата година пропуснах да дойда,но за тази да се надяваме да дойда :beer

Потребителски аватар
arni 74
Автомобил: Audi S3
Двигател: 1.8T

Мнениеот arni 74 » Пет 21 авг 2009 17:48

Надявам се и аз да дойда,ще ми е за първи път,миналата година пропуснах :drunk

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Пет 21 авг 2009 20:15

Моля някой да сподели как е пътя до там и има ли смисъл да се хващам да тръгвам с мойта кола с 19-ките? Щото имам огромно желание да дойда... Ще ми е първи път :oops: на национален събор де :drunk

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Пет 21 авг 2009 20:48

theraven написа:Моля някой да сподели как е пътя до там и има ли смисъл да се хващам да тръгвам с мойта кола с 19-ките? Щото имам огромно желание да дойда... Ще ми е първи път :oops: на национален събор де :drunk

пътя е добре общо взето, тук там има някоя и друга дупка!!! разгледай снимките и виж колко ниски коли има, няя се плашиш за 19-ките ... идвай смело

Потребителски аватар
mitaka_89
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mitaka_89 » Пет 21 авг 2009 22:07

нещо стикери ала бала???всички клубове си правят колкото и комерсиално да звучи

Върни се в “Организационен”