П.П. Нали знаете , забранения плод е най-вкусен . Защо да изкушаваме хората , за да правят магарии на несъобразени места
VW Национален събор Рожен 2009
- BoromiR
- Автомобил:
- Двигател:
Re: VW Национален събор Рожен 2009
Първо да кажа , всеки си има мнение и рускувам да ме изядете заради написаното , но .... не ми пука : Въпросът ми е ще има ли събор на който ще има дори една гонка или нещо такова . Че гледам тенденцията стана да сме клуб на пенсионерите . Говоря за гонка , ръчна или както казано от вас "магария" , но съобразена с безопасноста на околните
И нека изключиме Калояново като опция моля 
П.П. Нали знаете , забранения плод е най-вкусен . Защо да изкушаваме хората , за да правят магарии на несъобразени места
Защо през деня на определено място всеки не си избие бясовете и крастите , а вечерта спокойно да си пием ракийката и да вдигаме наздравици ? 
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
BoromiR написа:Първо да кажа , всеки си има мнение и рускувам да ме изядете заради написаното , но .... не ми пука : Въпросът ми е ще има ли събор на който ще има дори една гонка или нещо такова . Че гледам тенденцията стана да сме клуб на пенсионерите . Говоря за гонка , ръчна или както казано от вас "магария" , но съобразена с безопасноста на околните![]()
![]()
П.П. Нали знаете , забранения плод е най-вкусен . Защо да изкушаваме хората , за да правят магарии на несъобразени местаЗащо през деня на определено място всеки не си избие бясовете и крастите , а вечерта спокойно да си пием ракийката и да вдигаме наздравици ?
Подкрепям колегата с две ръце, но рожен просто не става за това ! Там целта е друга
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
BoromiR написа: И нека изключиме Калояново като опция моля
В такъв случай единствения отговор, който може да бъде даден е НЕ!
... освен, ако се навиеш да организираш нещо на Серес...
- Pichaga
- Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
като допълнение на горния пост ще го напиша и тук, както всяка година
гонки, дрАпки, ластици, мерене на умрели магарета, клуба в този си вид ЗАСЕГА изобщо не мисли да прави
клуб на пенсионера не знам дали е, но определено не е клуб на тийнейджъри, с неизразходван адреналин.
и ви моля да не се пише в тая тема повече по тоя въпрос
гонки, дрАпки, ластици, мерене на умрели магарета, клуба в този си вид ЗАСЕГА изобщо не мисли да прави
клуб на пенсионера не знам дали е, но определено не е клуб на тийнейджъри, с неизразходван адреналин.
и ви моля да не се пише в тая тема повече по тоя въпрос
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
BoromiR, отговарям ти най-точно на въпроса
1. Рожен е местност от ливадни площи, покрай които минава второстепенен път с много завой и не малък трафик от коли, тъй че такова място за подобен вид състезание не съществува.
2. Този събор е нелегален според правилата, тъй като неможе да се узакони по ред причини.
3. Ако искаш да покажеш колко ти върви колата и искаш да се премериш с някой друг мога да ти го уредя, но при условие че подпишеш едно листче, в което ще е обозначено че носиш изцяло отговорността за всяко едно нещо случило се през двата дена на събора
Защо всеки иска нещо а неправи нищо, за да го има
1. Рожен е местност от ливадни площи, покрай които минава второстепенен път с много завой и не малък трафик от коли, тъй че такова място за подобен вид състезание не съществува.
2. Този събор е нелегален според правилата, тъй като неможе да се узакони по ред причини.
3. Ако искаш да покажеш колко ти върви колата и искаш да се премериш с някой друг мога да ти го уредя, но при условие че подпишеш едно листче, в което ще е обозначено че носиш изцяло отговорността за всяко едно нещо случило се през двата дена на събора

- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
Stefan написа:
щото е по-лесно
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
BoromiR написа:Първо да кажа , всеки си има мнение и рускувам да ме изядете заради написаното , но .... не ми пука : Въпросът ми е ще има ли събор на който ще има дори една гонка или нещо такова . Че гледам тенденцията стана да сме клуб на пенсионерите . Говоря за гонка , ръчна или както казано от вас "магария" , но съобразена с безопасноста на околните![]()
![]()
П.П. Нали знаете , забранения плод е най-вкусен . Защо да изкушаваме хората , за да правят магарии на несъобразени местаЗащо през деня на определено място всеки не си избие бясовете и крастите , а вечерта спокойно да си пием ракийката и да вдигаме наздравици ?
Баце, много си прав, ще бъдеш изяден и има защо!
Като искаш гонка иди довечера на бояна да те натупат набързо, да ти драснат 1-2 актчета куките, да си потрошиш каляската и така! Докога с тия глупости, хората си карат коли по 500 фабр. к.с. и се кефят, а вие гонки си правете с тия таралясници на по -найсе години. Задай си въпроса какво печелиш и какво губиш от нещо подобно. Като спечелиш - някакво фалшиво самочувствие, че караш супер кола ли или, че си надделял над другия. Ми по добре му бий един шамар да му покажеш кой си и тва е!
А докато се дърпате, внимавайте да не засечете някой от ония с 500-те
За събора - добре, че във форума има и по-разумни и умни люде, даже тоя път мисля и аз да намина с малка групичка съфорумци, които махнаха стикерите заради...... разни такива - дръпки!!!
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
![]()
Точно затова на 5-6 септември има организирано свободно каране на Калояново! Който иска да дава газ да отива там - разстоянието е към 100км. му двете май! Аз искам да съм и на 2-те места ама няма как..... затова познайте къде ще съм.
Последна промяна от Pichaga на Пет 21 авг 2009 12:59, променено общо 1 път.
Причина: ето го отговора на терзанията. Кой където го влече
Причина: ето го отговора на терзанията. Кой където го влече
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
90% е сигурно, че и аз ще идвам.
Благодаря на Stefan за линка с хотелите.
Благодаря на Stefan за линка с хотелите.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
neon написа:Точно затова на 5-6 септември има организирано свободно каране на Калояново! Който иска да дава газ да отива там...
Силно се надявам рейсърите от Смолян тогава да изберат Калояново - мястото което е за тях а не да дойдат на "пенсионерската сбирка" и да се чудят как да привлекат вниманието на околните, като въртят гуми на тревата.
миналата година пропуснах да дойда,но за тази да се надяваме да дойда 

- arni 74
- Автомобил: Audi S3
- Двигател: 1.8T
Надявам се и аз да дойда,ще ми е за първи път,миналата година пропуснах 

- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Моля някой да сподели как е пътя до там и има ли смисъл да се хващам да тръгвам с мойта кола с 19-ките? Щото имам огромно желание да дойда... Ще ми е първи път
на национален събор де 

theraven написа:Моля някой да сподели как е пътя до там и има ли смисъл да се хващам да тръгвам с мойта кола с 19-ките? Щото имам огромно желание да дойда... Ще ми е първи пътна национален събор де
пътя е добре общо взето, тук там има някоя и друга дупка!!! разгледай снимките и виж колко ниски коли има, няя се плашиш за 19-ките ... идвай смело
- mitaka_89
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
нещо стикери ала бала???всички клубове си правят колкото и комерсиално да звучи