VW Събор Калояново 2012 - отзиви

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Re: VW Събор Калояново 2012 - отзиви

Мнениеот ZeroCool » Пет 08 юни 2012 22:16

Vlad777 понеже ме цитираш мен....и казваш че не разбираш да ти обесня.
Целта и идеята с която си правя колата е да е красива, просто нямам такава тръпка за скорост..
А технично каране...в Търново ако не караш технично губиш :) Особенно със сегашната организация на движението :) :) :)
Нищо лично нито към теб нито към организаторите, никога не съм си позволявал да плюя хора организирали каквото и да е, освен ако мероприятието не е държавно, платено с нашите пари от данъци, там си плюя....и никога и няма да си позволя да плюя и не мисля и че някой друг трябва да си го позволява това...защото организаторите не го правят за себе си, винаги може по-добре, но нещата не винаги се случват само със желание.....а и това не са оскарите да ги организира академията, огранизират ги просто някакви хора като в всички други хора, работещи със семейства с проблеми.

Така, че за съборите и всяко едно мероприятие организирано от клуба или негови членове или хубаво или нищо...според мен така е правилно
Ако имах възможността да дойда, щях да дойда...но аз работя 7 дни в седмицата и си организирам нещата с точност до часове, и за да си позволя да ида да изгоря един резервоар бензион, трябва досто сериозно да си подготва нещата преди това, което не винаги става...до събора на узана има 3 месеца....и още от сега го имам впредвид и ще си направя задълженията така че тези 2 или дай боже 3 дена да са ми свободни.
Като се прибрах от Крушуна не си отидох вкъщи и направо да бачкам....

Това е от мен

Потребителски аватар
borislav_mladenov
Автомобил: VW Passat B8
Двигател: 2_0 TDI 150

Мнениеот borislav_mladenov » Пон 11 юни 2012 12:19

моето лично мнение е че ТУНИНГ събора в София на Overdrive не беше случайно на същатата дата...

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 11 юни 2012 14:39

Повярвай, тези неща не се организират от днес за в други ден! :lol:
Специално нашата дата беше решена да е тази преди... 1 година!
Сигурен съм, че и Овърдрайв не са ни дебнали нарочно за да го сложат на същата дата по много причини.
Най-малкото - защото нашата дата стана публично полу-известна преди 3 месеца.
Тогава годишния календар на ИЕЦ е бил отдааавна запълнен (това също е проверена информация!)

Потребителски аватар
nasko_slatina
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nasko_slatina » Вто 12 юни 2012 12:53

яд ме че не можах да дойда :cry: :cry: :cry: но нямаше финанси кризата яко е налегнала но до година сме там mhihi :drunk :drunk

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 20 юни 2012 9:02

По Хоби ТВ ще има излъчване в петък - 22.06.2012 от 9:00, 15:00 и 21:00 часа за събора на Калояново.

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Съб 23 юни 2012 1:06

Записа ли го някой?

качи ли го някъде?

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Съб 23 юни 2012 8:17

качеството на един събор не зависи от броя на посетителите му.

какво като се съберат няколко хиляди души примерно, окупират една нива и се напият безпаметно на фона на дим от скари и яко чалга. С колата до тях, разбира се. Марката според моето виждане в случая е само повод за напиване. Съжалявам за крайното изказване.

Много ми се искаше да дойда, всъщност с Калояново така и все се разминавам. Даже си бях наредил и качил кутия за пистата, но не успах да си подсигуря гуми. А ми се караше, с тия галоши не става и да стоя и да люпя семки, докато хората около мен дават газ, не ми допада като идея... Както и да е, не е необходимо да има хиляди кибици, за да се каже че събора е силен. И е хубаво да го има и за напред и то точно в такъв формат :да:

Потребителски аватар
DeNiChKa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DeNiChKa » Съб 23 юни 2012 15:07

Колеги тази година според мен събора беше супер, въпреки че имаше малко хора си изкарахме перфектно,също така имам и доста снимки както самостоятелни фотосесии на коли така и от драг-жива сила,а също и доста клипове от свободното каране и от пускането на 402м...Ако желаете снимки можете да ми пишете на скайпа denitza.stefanova или да ми дадете някаква информация как и къде да ги постна :) :)

Благодаря Ви предварително :)

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stenly » Съб 23 юни 2012 18:48

Върни се в “Организационен”