Целта и идеята с която си правя колата е да е красива, просто нямам такава тръпка за скорост..
А технично каране...в Търново ако не караш технично губиш

Нищо лично нито към теб нито към организаторите, никога не съм си позволявал да плюя хора организирали каквото и да е, освен ако мероприятието не е държавно, платено с нашите пари от данъци, там си плюя....и никога и няма да си позволя да плюя и не мисля и че някой друг трябва да си го позволява това...защото организаторите не го правят за себе си, винаги може по-добре, но нещата не винаги се случват само със желание.....а и това не са оскарите да ги организира академията, огранизират ги просто някакви хора като в всички други хора, работещи със семейства с проблеми.
Така, че за съборите и всяко едно мероприятие организирано от клуба или негови членове или хубаво или нищо...според мен така е правилно
Ако имах възможността да дойда, щях да дойда...но аз работя 7 дни в седмицата и си организирам нещата с точност до часове, и за да си позволя да ида да изгоря един резервоар бензион, трябва досто сериозно да си подготва нещата преди това, което не винаги става...до събора на узана има 3 месеца....и още от сега го имам впредвид и ще си направя задълженията така че тези 2 или дай боже 3 дена да са ми свободни.
Като се прибрах от Крушуна не си отидох вкъщи и направо да бачкам....
Това е от мен