Освен това,ако някой си е мислил,че ще се наспи на поляната жестоко се е лъгал

Да накрая си плати ама ... 
Stefan написа:Негативите: Това което не ми хареса докато бях там - добре познатите ни колеги с варненския Тоарег... Мисля си, че ако това представление го изнесат в центъра на селото ще имат много повече привърженици и фенове от присъстващите на ливадитеКато цяло - брутална картинка на фона на тези хубави автомобили
![]()

Стига с хвалбите,ся ред на критиките-пълна либса на скука,кофти настроение,лоша компания,незабравими моменти.....

ifidik написа:всеки има право на лош вкус!ние се веселихме по наш си начин, пред нашата шатра (пред нея нямаше палатки на които да пречим)...
Това което казвам не искам да прозвучи като заяждане а като съвет
Мога да ти кажа, че половината хора които имат желание да присъстват на подобни събирания а не го правят е точно заради тези маанета
а останалата половина не присъстват заради пияните шофьори нощно време из поляните
Цял ден гледам Зарка как стои и помага на организаторите с каквото може, а в 4 през нощта решава да събуди и да изнерви "гостите" на събирането, които са дошли да уважат тяхното мероприятие 
Stefan написа:Цял ден гледам Зарка как стои и помага на организаторите с каквото може, а в 4 през нощта решава да събуди и да изнерви "гостите" на събирането, които са дошли да уважат тяхното мероприятиеДругите 2 коли за които прочетох са също близки приятели на организаторите. Е те тва не го разбирам

Благовест написа:Нека останем с хубавите впечатления!Защо не питате как започна събора за колегите от Кюстендил!Отговора е с много нерви заради плевенски б*к,за който се наложи приятелите му да оправят бакиите![]()
Освен това,ако някой си е мислил,че ще се наспи на поляната жестоко се е лъгал
А и съм далече от мисълта да слагам всички под общ знаменател!
. Малко "Ребром" започнах там, но бях от телефона и не можех да отделя много време, за да напиша колко съм доволен от организацията на самото събиране. Както винаги Крушуна беше организирана много добре, Та даже искам да изкажа похвала към Сашо и Пирона (+всички останали съорганизатори) за това че са се справили дори по-добре от ФауВе клуба (дали защото е имало по-малко хора и коли или друга причина не зная) в това че имаше място за всички коли и не беше такава гъчканица като минали години!
Stefan написа:Другото с обикалянето с колите и свиренето с клаксонитеЦял ден гледам Зарка как стои и помага на организаторите с каквото може, а в 4 през нощта решава да събуди и да изнерви "гостите" на събирането, които са дошли да уважат тяхното мероприятие
Другите 2 коли за които прочетох са също близки приятели на организаторите. Е те тва не го разбирам

ifidik написа:всеки има право на лош вкус!ние се веселихме по наш си начин, пред нашата шатра (пред нея нямаше палатки на които да пречим).Ако някой е чакал представление и сме го разочаровали ..., билети и покани май не сме раздавали.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта