Освен това,ако някой си е мислил,че ще се наспи на поляната жестоко се е лъгал

Stefan написа:Негативите: Това което не ми хареса докато бях там - добре познатите ни колеги с варненския Тоарег... Мисля си, че ако това представление го изнесат в центъра на селото ще имат много повече привърженици и фенове от присъстващите на ливадитеКато цяло - брутална картинка на фона на тези хубави автомобили
![]()
ifidik написа:всеки има право на лош вкус!ние се веселихме по наш си начин, пред нашата шатра (пред нея нямаше палатки на които да пречим)...
Stefan написа:Цял ден гледам Зарка как стои и помага на организаторите с каквото може, а в 4 през нощта решава да събуди и да изнерви "гостите" на събирането, които са дошли да уважат тяхното мероприятиеДругите 2 коли за които прочетох са също близки приятели на организаторите. Е те тва не го разбирам
Благовест написа:Нека останем с хубавите впечатления!Защо не питате как започна събора за колегите от Кюстендил!Отговора е с много нерви заради плевенски б*к,за който се наложи приятелите му да оправят бакиите![]()
Освен това,ако някой си е мислил,че ще се наспи на поляната жестоко се е лъгал
Stefan написа:Другото с обикалянето с колите и свиренето с клаксонитеЦял ден гледам Зарка как стои и помага на организаторите с каквото може, а в 4 през нощта решава да събуди и да изнерви "гостите" на събирането, които са дошли да уважат тяхното мероприятие
Другите 2 коли за които прочетох са също близки приятели на организаторите. Е те тва не го разбирам
ifidik написа:всеки има право на лош вкус!ние се веселихме по наш си начин, пред нашата шатра (пред нея нямаше палатки на които да пречим).Ако някой е чакал представление и сме го разочаровали ..., билети и покани май не сме раздавали.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта