Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Re: Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Мнениеот Благовест » Пон 15 апр 2013 15:48

Нека останем с хубавите впечатления!Защо не питате как започна събора за колегите от Кюстендил!Отговора е с много нерви заради плевенски б*к,за който се наложи приятелите му да оправят бакиите :death
Освен това,ако някой си е мислил,че ще се наспи на поляната жестоко се е лъгал :Mr Green Fun

Последна промяна от Благовест на Пон 15 апр 2013 17:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
judasss
Автомобил: neshto nezakonno
Двигател: 2.9 VR6
Контакти:

Мнениеот judasss » Пон 15 апр 2013 15:57

И аз да изкажа впечатления , всичко премина супер , само с едно пройзшествие ! Един пичага с бял г3 прегази насред пляната храната ни и едва и мен не ме прегази ! От горе на всичкото тръгна да бяга и да се прави на приятно отнесен ! не като човек да слезе да каже момчета дайте да оправиме работите :no Да накрая си плати ама ... :newsm66

Потребителски аватар
ifidik
Автомобил: Corrado TDI 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ifidik » Пон 15 апр 2013 16:32

Stefan написа:Негативите: Това което не ми хареса докато бях там - добре познатите ни колеги с варненския Тоарег... Мисля си, че ако това представление го изнесат в центъра на селото ще имат много повече привърженици и фенове от присъстващите на ливадите :mhihi Като цяло - брутална картинка на фона на тези хубави автомобили :rolleyes

всеки има право на лош вкус!ние се веселихме по наш си начин, пред нашата шатра (пред нея нямаше палатки на които да пречим).Ако някой е чакал представление и сме го разочаровали ..., билети и покани май не сме раздавали.

Браво Здравко!страхотен събор за поредна година.

Потребителски аватар
vaso18
T.N.T.
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaso18 » Пон 15 апр 2013 17:02

Останах доволен
хубаво си пекарахме,видях се с приятели,запознах се с нови
дори не отидох до полянките с автомобилите

ПС:Варна тийм с туарега са страшни пичове
само ме е яд че акордеона си забравих :D:D:D

негативите си няма да ги изказвам за да не обидя някой

Потребителски аватар
Famous
Автомобил: vw Passat b5.5
Двигател: 1.9 TDI P.D. 131 P.s
Контакти:

Мнениеот Famous » Пон 15 апр 2013 17:05

Здравейте колеги !
В събота реших да се поразходя до Крушуна да видя за какво иде реч,защото до сега не бях посещавал такова събиране .
Еми супер беше въпреки, че бях само като зрител.С удоволствие обиколих 3 4 пъти да огледам бегачките на колегите.Явно и вие сте си спретнали супер купон . Бравоооо :bowdown
:love.vwclub

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 15 апр 2013 17:22

и на кой да се извинявам и за какво?
ходете в наречен бе хора...там няма да ви вдигат шум!
и мен не ме кефи цяла нощ да ми бръмчи "ремус" до главата, ама на колегата му е студено. нека се топли момчето.

извинения на никой, само благодарности на организаторите :bowdown

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Пон 15 апр 2013 17:34

Като изключим кофтито начало на събота за Серго,абсолютно всички си изкарахме на макс,то не бяха бири,скари,приятна компания,хубави коли,хубави жени....абе всичко си беше....то не може се опише колко хубаво беше...само времето дето се излигави малко,ама кой пък му обърна внимание на него :mhihi Стига с хвалбите,ся ред на критиките-пълна либса на скука,кофти настроение,лоша компания,незабравими моменти.....
Предполагам,че говоря от името на цялата ни компания-искам да изкажа искренни благодарности към организаторите за това,че се нагърбиха с нелеката задача да ни съберат отново на едно прекрасно място и да се погрижат всички да си изкараме добре,ЕВАЛА-велики сте!!!Догодина пак ще уважим труда ви с присъствието си :c035 :love.vwclub

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Пон 15 апр 2013 18:06

Организацията беше на Нивоооо ...Радвам се ,че сбъднах мечтата си да посетя такова мероприятие и вече съм на 100% ,че няма да изпускам такива срещи :) Изкарахме си супер нашата компания и всичко беше на 6 ... Специални благодарсности към Здраво и към всички,които допринесоха за това събитие да бъде такова . ПП.Кала честито и много любов и разбирателство да има м-у вас,пък дай Боже и в скоро време да те видим с бебешко столче в колата :)

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 15 апр 2013 18:48

ifidik написа:всеки има право на лош вкус!ние се веселихме по наш си начин, пред нашата шатра (пред нея нямаше палатки на които да пречим)...

А къде според теб са били палатките :mhihi Това което казвам не искам да прозвучи като заяждане а като съвет :exclaim

Двете големи тонколони и усилвателя с които се озвучаваше програмата на паркинга бяха наши :exclaim Ако и ние като вас искахме да се повеселим по наш си начин без да се съобразяваме с околните, щяхме да ги разположим срещу вас - там където бяха двете рат стайл 3-ки, щяхме да пуснем най-бруталните жици на Айрън Мейдън и щяхме да му дадем звука на макс, та чак докато вземе да изкривява :mhihi Мога да ти кажа, че половината хора които имат желание да присъстват на подобни събирания а не го правят е точно заради тези маанета :Mr Green Fun а останалата половина не присъстват заради пияните шофьори нощно време из поляните :exclaim Пак ти казвам, не го приемай това като критика или заяждане, а като съвет и начин да се замислиш, че както едни могат да се съобразяват заради околните, така и други трябва да го направят :beer

Другото с обикалянето с колите и свиренето с клаксоните :no Цял ден гледам Зарка как стои и помага на организаторите с каквото може, а в 4 през нощта решава да събуди и да изнерви "гостите" на събирането, които са дошли да уважат тяхното мероприятие :rolleyes Другите 2 коли за които прочетох са също близки приятели на организаторите. Е те тва не го разбирам :dontknow

Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Мнениеот iliankocov » Пон 15 апр 2013 18:59

Stefan написа:Цял ден гледам Зарка как стои и помага на организаторите с каквото може, а в 4 през нощта решава да събуди и да изнерви "гостите" на събирането, които са дошли да уважат тяхното мероприятие :rolleyes Другите 2 коли за които прочетох са също близки приятели на организаторите. Е те тва не го разбирам :dontknow

Точно се чудех как да го напиша и аз същото :dontknow

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Пон 15 апр 2013 18:59

Благовест написа:Нека останем с хубавите впечатления!Защо не питате как започна събора за колегите от Кюстендил!Отговора е с много нерви заради плевенски б*к,за който се наложи приятелите му да оправят бакиите :death
Освен това,ако някой си е мислил,че ще се наспи на поляната жестоко се е лъгал :Mr Green Fun

Само ако може да се изказваш вместо с "плевенски б*к", с "един б*к с плевенска регистрация/от Плевен",че първото окачествява всички плевенчани като боклуци,а второто характеризира конкретен индивид и неговата компания.
Благодаря

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Пон 15 апр 2013 19:15

Приемам критиката :th_up А и съм далече от мисълта да слагам всички под общ знаменател!
Може и изобщо да не е бил плевенчанин,а поредния селянин,който административно попада към регистрациите на Плевен или друг голям град!
Без лоши чувства! :smile

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Пон 15 апр 2013 19:20

Нека да напиша и тук някой ред, защото това което написах в FB, някъде изчезна :death. Малко "Ребром" започнах там, но бях от телефона и не можех да отделя много време, за да напиша колко съм доволен от организацията на самото събиране. Както винаги Крушуна беше организирана много добре, Та даже искам да изкажа похвала към Сашо и Пирона (+всички останали съорганизатори) за това че са се справили дори по-добре от ФауВе клуба (дали защото е имало по-малко хора и коли или друга причина не зная) в това че имаше място за всички коли и не беше такава гъчканица като минали години! :bowdown

Stefan написа:Другото с обикалянето с колите и свиренето с клаксоните :no Цял ден гледам Зарка как стои и помага на организаторите с каквото може, а в 4 през нощта решава да събуди и да изнерви "гостите" на събирането, които са дошли да уважат тяхното мероприятие :rolleyes Другите 2 коли за които прочетох са също близки приятели на организаторите. Е те тва не го разбирам :dontknow

Принципно няма нищо толкова лошо в постъпката на колегите, само дет всички спяха поради лошото време.
От там и всички коментари от сорта на "да не сте отишли на Крушуна да се наспите" Или "Рано си лягате" или всичко подобно според мен е излишно, защото ако времето беше добро със сигурност щях да седя около огъня и да се веселя с приятели, а не да съм в колата защото дори палатката ми беше пълна с вода!

Исках да отговоря и на реплкила в FB от VWaterfalls, че е имало и неща който "той/те" е видял/ли като негативни, но не ги казва/т - ами сподели/те ги, вместо догодина отново да се повторят! Както и на репликата на Иво Андреев - " Да съм бил излязъл и да съм ги спрял" - Виж, аз не съм отишъл да се саморазправям с пияни / подпийнали и хора с неясно за мен чувство за хумор, не съм отишъл и на ММА спаринг, отишъл съм на Фолксваген събор, на който да се видя с хората който познавам и да се насладя на природата!! Ако ти умееш да общуваш с хората само по този начин... жалко за теб!

Благодаря за вниманието и дано и това мое лично мнение да не изчезне някъде в небитието!
:love.vwclub

Потребителски аватар
donotdisturb
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот donotdisturb » Пон 15 апр 2013 19:24

ifidik написа:всеки има право на лош вкус!ние се веселихме по наш си начин, пред нашата шатра (пред нея нямаше палатки на които да пречим).Ако някой е чакал представление и сме го разочаровали ..., билети и покани май не сме раздавали.

А да забеляза случайно 2-те палатки зад вашите коли ? Да де все пак ги преместихме в 3 часа през ноща защото бях умрял за сън, а нямаше как да заспя под ритъма на гюбеци, чалга и истерични крясъци и барабани ...

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Пон 15 апр 2013 20:02

Хора от 14 годишен ходя по такива събирания (рибарски де) ... Единственото с което се отличава от това събиране е ,че там няма летящи коли на прекъсвач ... Ходим по тези места да се забавляваме,да се видим с приятели и тнт. Да си призная и аз не одобрявам нощното каране защото съм сигурен,че всички бяха доста пийнали,заебете колите ... МИ недайси Боже изкочи някое дете ... Според мен само това е проблема ,ако бъдат някак си ограничени тези карания през ноща няма да има толкова недоволни,на мен не ми пречеха да си призная честно ,бях доста накрая ,но пак казвам трябва всяко нещо да си има мярка :) Надявам се колегите да се вразумят и най-вече колегата който направи шоуто с белия голф (тип тунингоАн съм Уееее и меташе огин през многото си кюнци ) . Няма лошо да се пие и да се забавляват хора,въпроса е да има някаква мярка . А за шума ... Да ви призная точно с-у нашия лагер имаше една компания на яка ретро чалга,които ми пълнеха душата,всички пееха и тнт ,грам не ми пречеха ... Не веднъж се замислих да отида при тях . Както и да е Събитието си беше уникално според мен :)

Върни се в “Организационен”