Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
xarito
Автомобил: vw golf 2
Двигател: kr

Re: Пловдив - локални сбирки /всеки четвъртък 19.00 ч./

Мнениеот xarito » Сря 20 юли 2011 6:17

http://www.cars.bg/autonews/market/1197
http://www.cars.bg/autonews/business/1188

Хари, има си 'Кой какво видял в НЕТ-а', майна ;)
Башка темата за 'НОВИНИ oт cвeтa нa VW' в Основен
radotom

Потребителски аватар
Black-White
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Black-White » Чет 21 юли 2011 11:52

djaksel написа:
chefo_ написа:
azrod написа:Предлагам да му начислим процент спам върху членския внос :P

P.P.: Имаш отсъствие вчера, не че аз бях за дълго ... :)

а аз викам да кажете на господа Милиционерите да не ме гледат лошо като минавам покрай тях! :P

ами много зависи от това как минаваш mhihi mhihi mhihi :horror:,ако е като ония ден на прелеза,всички от кафето да се изправят за да гледат кво минава :beat_butt2 :beer

Нормално те тази бегачка,бая звук вади(май и понавървява бая... :да: ).Така да Ви попитам на наякой да му се намира пистолет за боядисване спешно се търси,ако някой може да помогне почерпката е от мен. :oops: :oops: :(
Поздрави

Потребителски аватар
chefo_
Автомобил: vw golf 97 ubi
Двигател:

Мнениеот chefo_ » Пет 22 юли 2011 21:03

това са долни инсинуации!колата пове4е от 5о не вдига!в икономи4ен режим на работа е!не върви,дизела е скъп!

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Съб 23 юли 2011 17:19

Колеги...днес ми спукаха предното стъкло :banghead: ...давайте идеи къде да отида да го сменят в Пловдив че не може да се кара така. За кобрата знам....но ще е полезно да звънна тук-там за да имам и други оферти.

П.с. Търся и стъкло за сега, и ако му се намира на някой едно в повечко за пасат Б5 да свирка. :beer

Потребителски аватар
djaksel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djaksel » Съб 23 юли 2011 21:02

ако си намериш старо оригинално по-добре,щото тея новите са боклуци,особено китайските,най-добрия вариант е да си намериш старо оригинално в добро състояние :beer успех и аз ще потърся да видя.Как ти го спукаха? :evil: :evil:

Потребителски аватар
ligustrum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ligustrum » Съб 23 юли 2011 21:59

Провери и на Големия гигант,отстрани на блока-по евтино от Кобра.Качеството е като на стъкло :wink: Три години го лашкам,ми качествено е...автостъкло.

Потребителски аватар
djaksel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djaksel » Съб 23 юли 2011 22:43

ами да ви кажа и аз от там си взех моя преден джам :lol: доволен съм и с поставянето,само трябва да се внимава кво плащаш и кво получаваш,понеже моя го сменяха 2 пъти,първия път ми сложиха от Б4 и огледалото седеше много по надолу от мойто и много ме дразнеше още като се качих в колата,като се има на предвид че уж моя шеф се има доста с собственика на стъклата и дори отидох с него!Но общо взето свърщиха работа след толкоз разправии.Там е възможно да има и втора употреба,понеже пак там си бях слагал задно ляво стъкло понеже ми го бяха чупили и ми сложиха старо стъкло срещу 30лв,Така че колега иди и питай но в неделя не работят :roll: Успех с намирането :beer

Потребителски аватар
drago_tr

Мнениеот drago_tr » Нед 24 юли 2011 5:40

Благодаря за насоките...понеделник ще отида до гиганта, да видя какво ще ми предложат. Ще пообиколя и някоя морга за оригинално. :beer
Изчетох темите по форума...но никъде или поне аз не срещнах да прочета, как се сваля това стъкло. Намерих един колега които ми го дава на добра цена но иска аз да си го сваля. Та ако може, ако някои е свалял, да каже тънкостите за които трябва да се внимава. :roll:

Потребителски аватар
melyo79
Автомобил: passatB4
Двигател: 2E 1994

Мнениеот melyo79 » Нед 24 юли 2011 16:14

Днес ще ходя на сбирка при колегите от Асеновград,та че в този ред на мисли ако някой иска да дойде ще чакам до 19:15 на Екото по пътя за Асеновград :D

Потребителски аватар
djaksel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djaksel » Пон 25 юли 2011 19:13

drago_tr написа:Благодаря за насоките...понеделник ще отида до гиганта, да видя какво ще ми предложат. Ще пообиколя и някоя морга за оригинално. :beer
Изчетох темите по форума...но никъде или поне аз не срещнах да прочета, как се сваля това стъкло. Намерих един колега които ми го дава на добра цена но иска аз да си го сваля. Та ако може, ако някои е свалял, да каже тънкостите за които трябва да се внимава. :roll:

Колега какво стана намери ли си стъкло?За тънкостите незнам понеже не бях там като ми го сменяха някой от колегите ако знае да каже :012:

Потребителски аватар
drago_tr

Мнениеот drago_tr » Вто 26 юли 2011 20:53

djaksel написа:
drago_tr написа:Благодаря за насоките...понеделник ще отида до гиганта, да видя какво ще ми предложат. Ще пообиколя и някоя морга за оригинално. :beer

Колега какво стана намери ли си стъкло?За тънкостите незнам понеже не бях там като ми го сменяха някой от колегите ако знае да каже :012:

Да колега...смених го. Отидох на гиганта. Останах с много добро впечатление от момчетата които работят там. Работят бързо, чисто и най-важното не те гледат с пренебрежение, даже и отговарят на въпроси, които те интересуват относно смяната. Също и гаранция 2 години ми дадоха на стъклото. Имаш възможност да видиш всичко какво се случва с колата ти по време на смяната.....не те гонят. Препоръчвам ви ги. Но за това дали са си свършили работата, чакам да завали и ще напиша резултата....но от това което видях съм обнадежден. :beer

Потребителски аватар
drago_tr

Мнениеот drago_tr » Чет 28 юли 2011 22:42

Днес сърдечно благодаря на Борето за оказаната намеса по отстраняване на проблема по моя автомобил :bowdown :bowdown :bowdown
Жив и здрав да си приятелю... :beer

Потребителски аватар
plamenpet81
Автомобил: Vento
Двигател: ABS

Мнениеот plamenpet81 » Пет 29 юли 2011 13:35

Честит рожден ден на колегата Azrod-Митака от Асеновград.Да си жив и здрав и много щастлив. :birthday :beer

Потребителски аватар
doubledTSI
Автомобил: Golf 5 1.4 TSI Caddy life 4motion
Двигател: CAXA 2008 1.9 BLS 2009

Мнениеот doubledTSI » Съб 30 юли 2011 21:40

Банда, къде в Пловдив мога да купя и да ми монтират ксенон, но хубав "Philips" примерно .... с гаранция

azrod
Автомобил: Passat B3 Variant
Двигател: 1.8mi AAM 1993
Контакти:

Мнениеот azrod » Съб 30 юли 2011 23:18

plamenpet81 написа:Честит рожден ден на колегата Azrod-Митака от Асеновград.Да си жив и здрав и много щастлив. :birthday :beer

Благодаря, благодаря, всички да сме живи и здрави и милиони безаварийни км :)))

Върни се в “Организационен”