http://www.cars.bg/autonews/business/1188
Хари, има си 'Кой какво видял в НЕТ-а', майна
Башка темата за 'НОВИНИ oт cвeтa нa VW' в Основен
radotom
djaksel написа:chefo_ написа:azrod написа:Предлагам да му начислим процент спам върху членския внос
P.P.: Имаш отсъствие вчера, не че аз бях за дълго ...
а аз викам да кажете на господа Милиционерите да не ме гледат лошо като минавам покрай тях!
ами много зависи от това как минаваш![]()
![]()
![]()
,ако е като ония ден на прелеза,всички от кафето да се изправят за да гледат кво минава
![]()
).Така да Ви попитам на наякой да му се намира пистолет за боядисване спешно се търси,ако някой може да помогне почерпката е от мен.
...давайте идеи къде да отида да го сменят в Пловдив че не може да се кара така. За кобрата знам....но ще е полезно да звънна тук-там за да имам и други оферти.
успех и аз ще потърся да видя.Как ти го спукаха? 
drago_tr написа:Благодаря за насоките...понеделник ще отида до гиганта, да видя какво ще ми предложат. Ще пообиколя и някоя морга за оригинално.![]()
Изчетох темите по форума...но никъде или поне аз не срещнах да прочета, как се сваля това стъкло. Намерих един колега които ми го дава на добра цена но иска аз да си го сваля. Та ако може, ако някои е свалял, да каже тънкостите за които трябва да се внимава.

djaksel написа:drago_tr написа:Благодаря за насоките...понеделник ще отида до гиганта, да видя какво ще ми предложат. Ще пообиколя и някоя морга за оригинално.![]()
Изчетох темите по форума...но никъде или поне аз не срещнах да прочета, как се сваля това стъкло. Намерих един колега които ми го дава на добра цена но иска аз да си го сваля. Та ако може, ако някои е свалял, да каже тънкостите за които трябва да се внимава.
Колега какво стана намери ли си стъкло?За тънкостите незнам понеже не бях там като ми го сменяха някой от колегите ако знае да каже

plamenpet81 написа:Честит рожден ден на колегата Azrod-Митака от Асеновград.Да си жив и здрав и много щастлив.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта