Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Re: Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Мнениеот bomber » Пон 15 апр 2013 20:06

И аз да изкажа моето впечетление от тазгодишната Крушуна :smile
Браво на хората без които този събор нямаше да се случи :bowdown Организацията през деня беше супер, но малко куцаше вечер...Хареса ми, че имаше място за всички и не се бутахме както минали години :smile Обаче това е първият събор на който слушах прекъсвачи през 5 секунди...не е приятно и особено звука от 1.6 двигател едва ли е "песен за ушите" :rolleyes През ноща свободно си летяха разни пичове по поляната,кои пили кои не, а случката в 4 изобщо не искам да я коментирам :mrgreen Мисля че, ако се обърне внимание на това ще е доста по-спокойно за хората и за тези които спят на палатки...
Относно Варналии... нищо против начина ви на забавление, но защо трябва половината поляна да ви слуша :question
Въпреки тези негативи си изкарах страхотно.Благодаря отново на хората заели се с това култово събитие и с нетърпение очаквам следващата крушуна:biggrin

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Пон 15 апр 2013 20:14

zarka.zlobarka написа:....

:redface
Кога сте обикаляли аз пЪк нищо не съм чул...
Хора носете си тапи за уши бе,сори ама това е авто събор не погребение прекъсвачите и силната музика на всички ви е ясно че е нещо нормално,нали ?Отделен е въпроса до колко е селско да слушам Анелия,квото ми се слуша това си слушам ако не ти е кеф купи си по големи колони от мойте

За мен събора беше предния добър и определено летвата никак не беше надолу..браво!

Единственото негативно е че е изтеглен малко рано според мен в месеците и беше леко студено и дъждовно та това ми попречи леко да си изкарам перфектно събота,но пък петък си беше екстра супер 6 точки..

Поздрави на Сашо и Здравко,както и на всички който се включиха в търчането.
п.с.Бях много яко изкефен на румънците и особено на West фронта...

Едит:Като видите Варненска кола бягайте далече щото знаете че свирят яко.. Добре че са те та има какво да гледате докато си пиете бирата.. ай стига.. Много яко куче имаше в туарег-а ама не ми достигна смелост да се доближа:)

Едит 2: Абе хора вие не разсъждавате ли малко ? Тиа хора щом имат акъл да организират това нещо смятате ли че нямат акъл да преценят и дали да минат по поляната а? Айде спрете се моля ви ... чи ми станахте смешни..

Последна промяна от Angel Stavrev на Пон 15 апр 2013 20:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
judasss
Автомобил: neshto nezakonno
Двигател: 2.9 VR6
Контакти:

Мнениеот judasss » Пон 15 апр 2013 20:15

Аз пък съм изкефен от Варна , големи купонжии ,и голяма пушилка вдигнаха с тез дизели :th_up :th_up На другия край на поляната се чуваха , жалко че нямахме толко силна музика да отвърнем и ние :mhihi

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Пон 15 апр 2013 20:19

Е добре бе, къде да идат хората, или щото на вас ви се спи и те да си легнат?
Такъв им е начина на забавление.
Не всички имат ВР-и, R-ки или RS-ки...
Ако догодина дойда с една R8-ца ще може ли да си прекъсвам на воля без да има сърдити?

Потребителски аватар
Angel Stavrev

Мнениеот Angel Stavrev » Пон 15 апр 2013 20:20

Изобщо не се чуваха, другата година да си докарат DJ! :death :scare3
Супер беше всичко!

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Пон 15 апр 2013 20:31

:screwy :Mr Green Fun
Само не разбрах защо на Калояново, тези с прекъсвачите само цъкат с уста, а на Крушуна Изорават тревата с "МОЩНИТЕ" си коли :11 :h020
:spam2

P.S. Май защото е мокро и е тревичка? :h020

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пон 15 апр 2013 20:38

Angel Stavrev написа:
zarka.zlobarka написа:....

Отделен е въпроса до колко е селско да слушам Анелия,квото ми се слуша това си слушам ако не ти е кеф купи си по големи колони от мойте

Ами имам по-мощни колони от твоите, ама не карам цялата поляна да слуша това което на мен ми се слуша, а съм ги пуснал колкото да слушаме само нашата компания, без да се натрапвам на другите.

Имам и куатро с което мога да мина на камшик през палатката ти докато спиш с тапи в ушите, ама не го правя и това ЗАЩОТО ИМАМ И ПОВЕЧЕ АКЪЛ И ВЪЗПИТАНИЕ ОТ ТЕБ.

Аман от ЗВЕЗДИ, надсвирвания, надревавания!!!!!!!!!!!

Събора е защото ни обединява една страст, а не да се мерим кой е по по най :banghead

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 15 апр 2013 20:46

Много яко беше на бара :mhihi :Mr Green Fun
При нас имаше проблем с летящи чинии, но не е болка за умиране.
Един уникален уикенд!
:bowdown

Последна промяна от hooligans на Пон 15 апр 2013 20:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Angel Stavrev

Мнениеот Angel Stavrev » Пон 15 апр 2013 20:48

Симо е най прав :)

Веско ще чакаме да покажеш там какво можеш тогава..

Определено имаш и по мощна кола от моята и по големи колони от моите,споко,аз не се чувствам с 2 чифта топчета.. Просто оценявам кога хората си правят купона и даже някой се опитват да направят и на другите.. не ме познаваш мини да се запознаем да видиш кво карам кво свиря па после говори.. ( то си е описано)

Като съм писал за карането съм имал напредвид Волен и Алекс.. другите и аз не ги одобрих щото знам че е без никакъв разсъдак.. На няколко път се опитах да ги спра но.. без целно и продължих да си пия..

Потребителски аватар
zarka.zlobarka
Автомобил: Golf IV
Двигател: AGU
Контакти:

Мнениеот zarka.zlobarka » Пон 15 апр 2013 20:58

Разбрахме, че сме ви изнервили. Не беше такава идеята. Чудя се сега, след като се извинихме на всички, какво трябва да направим друго, за да спрете да ни плюете и хейтвате?!

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пон 15 апр 2013 21:07

[quote="Angel Stavrev
Отделен е въпроса до колко е селско да слушам Анелия,квото ми се слуша това си слушам ако не ти е кеф купи си по големи колони от мойте[/quote]
A нестава ли всеки да си слуша умерено неговата си музика без да кара 30 души да я слушат и те,или може би това е събор по надсвирване.Май става нещо като боли ме к*ра за другите важно е я да съм си добре...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 15 апр 2013 21:08

zarka.zlobarka написа:Разбрахме, че сме ви изнервили. Не беше такава идеята. Чудя се сега, след като се извинихме на всички, какво трябва да направим друго, за да спрете да ни плюете и хейтвате?!

Спри да им обръщаш внимание :mhihi
Как пък не им пречиха прекъсвачите в 03:30 в събота, а в неделя голямата работа станала, че чак и снимки с виновните и тн. Смешна работа :mhihi

Потребителски аватар
BeckoTDI
Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
Двигател: BPE-ABK-AAZ

Мнениеот BeckoTDI » Пон 15 апр 2013 21:11

Смешно е да спиш на хотел и да дойдеш до поляната да притесняваш хората спящи на палатки под дъжда. До колкото помня ти също си спа на топло в хотела, така че ще те помоля да не даваш оценки кое е смешно.

Потребителски аватар
NoRe
Автомобил: Кот такоа
Двигател: x14xe

Мнениеот NoRe » Пон 15 апр 2013 21:11

Здравейте колеги,ето малко снимки от мероприятието :)

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.589599157717171.1073741835.478005675543187&type=3

Очаквайте скоро и видео :)

Поздрави,
Екипът на VENTIX

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Пон 15 апр 2013 21:18

И мен ме дразнят прекъсвачи,100 кила,харлем шейк,но не можем да обикаляме по палатките и да си спираме музиките...Тези с прекъсвачите ги видяхме-чайници!Не ми пука,не съм идиот да "режа" автомобила си!Явно хората избиват комплекси по някакъв начин като форсират разни дараци с АГУ,но те са част от всеки авто събор...Щом съм на събитието съм приел всичко това и ще си мълча,като не ми отърва няма да бия 400 км в двете посоки,а ще си легна в 22.00 ч на удобно легло,а не в багажника със спуснати задни седалки!
На една поляна сме събрани много различни хора,все ще има някой недоволен.
Дайте догодина да направим отделни събития-"Крушуна за чалгари,пенсионери,прекъсвачи,пияници,класици,метали,рокаджии...".Тогава със сигурност няма да чопкаме такива теми! :th_up

Върни се в “Организационен”