zarka.zlobarka написа:....
Кога сте обикаляли аз пЪк нищо не съм чул...
Хора носете си тапи за уши бе,сори ама това е авто събор не погребение прекъсвачите и силната музика на всички ви е ясно че е нещо нормално,нали ?Отделен е въпроса до колко е селско да слушам Анелия,квото ми се слуша това си слушам ако не ти е кеф купи си по големи колони от мойте
За мен събора беше предния добър и определено летвата никак не беше надолу..браво!
Единственото негативно е че е изтеглен малко рано според мен в месеците и беше леко студено и дъждовно та това ми попречи леко да си изкарам перфектно събота,но пък петък си беше екстра супер 6 точки..
Поздрави на Сашо и Здравко,както и на всички който се включиха в търчането.
п.с.Бях много яко изкефен на румънците и особено на West фронта...
Едит:Като видите Варненска кола бягайте далече щото знаете че свирят яко.. Добре че са те та има какво да гледате докато си пиете бирата.. ай стига.. Много яко куче имаше в туарег-а ама не ми достигна смелост да се доближа:)
Едит 2: Абе хора вие не разсъждавате ли малко ? Тиа хора щом имат акъл да организират това нещо смятате ли че нямат акъл да преценят и дали да минат по поляната а? Айде спрете се моля ви ... чи ми станахте смешни..