Бургас - Архив
[quote="P.Solberg"]голяма компания слиза сам от колата оставя отворена вратата а у туй унуй и ко тони сторато не е циганин и не пее цигански песни я се скрии някаде!
:D:D Не стига че Изопачаваш ами и не Довиждаш май
,слязъл сам от колата
:D иди са наспи......бяхме 3ма в колата и другите бяха с още 2 Коли......Мутреене ахахахха........ня си друга раота ми са заяжда тука Забавенн....Аз питам Бургаско Ау и казвам как си опрайх дранченето алабала той са Обажда неподготвен.....Скрий се под някоя маса моляти се.....и несе обаждай..като нете питат!
здрасти колеги искам да ви замоля да спрете да се заяждате един на друг всеки има правото да слуша квото му е гот на душата а и кои с ко излязал нема значение требе да сме задружни ( започваме да заприличваме на един форум дет се ядат опели и хонди ) кои колкото пари има туи си купил и аз съм с усилвател JBL и 20" JBL 1x600w но мъзиката ми е по слаба сигорно от ваще благодаря за вниманието 
- Silver_Golf
- Автомобил:
- Двигател:
-
burgasko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ае ко ми обсъждате музиката е ... кефи ме ... правя си ... свири ми ..... Не съм тръгнал да се състезавам .... наляво надясно ... дори незнам колко "ми е мощна музиката" ... (като W или db .... дори незнам в какво я мерят) Не съм казал, че няма да провам да видя колко ще покаже на някой уред ... Кефи ме да слушам силно .... свири ли ..... свири .....
кеф ти слабо ..... пак свири
(ама силно ми харесва повече )
burgasko написа:ае ко ми обсъждате музиката е ... кефи ме ... правя си ... свири ми ..... Не съм тръгнал да се състезавам .... наляво надясно ... дори незнам колко "ми е мощна музиката" ... (като W или db .... дори незнам в какво я мерят) Не съм казал, че няма да провам да видя колко ще покаже на някой уред ... Кефи ме да слушам силно .... свири ли ..... свири .....кеф ти слабо ..... пак свири
(ама силно ми харесва повече )
колега за меренето август месец полигона на Лъка мои да си я замериш а и ще имаш конкуренция