Бургас - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S.Raikov » Чет 12 юни 2008 0:06

[quote="P.Solberg"]голяма компания слиза сам от колата оставя отворена вратата а у туй унуй и ко тони сторато не е циганин и не пее цигански песни я се скрии някаде!
:D:D:D Не стига че Изопачаваш ами и не Довиждаш май :D,слязъл сам от колата :D:D иди са наспи......бяхме 3ма в колата и другите бяха с още 2 Коли......Мутреене ахахахха........ня си друга раота ми са заяжда тука Забавенн....Аз питам Бургаско Ау и казвам как си опрайх дранченето алабала той са Обажда неподготвен.....Скрий се под някоя маса моляти се.....и несе обаждай..като нете питат!

Потребителски аватар
Passat_bs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Passat_bs » Чет 12 юни 2008 3:44

Silver_Golf написа:P.Solberg ко да ти кажа колека ча маняците дето се надсвирваха в недяла згънаха като чуха на Burgasko музиката тои е нашата подвижна дискотека и е нашата гордост
Ти бъзикаш ли се или говориш сериозно? :wink: Шегаджия. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MYCYPATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MYCYPATA » Чет 12 юни 2008 17:32

здрасти колеги искам да ви замоля да спрете да се заяждате един на друг всеки има правото да слуша квото му е гот на душата а и кои с ко излязал нема значение требе да сме задружни ( започваме да заприличваме на един форум дет се ядат опели и хонди ) кои колкото пари има туи си купил и аз съм с усилвател JBL и 20" JBL 1x600w но мъзиката ми е по слаба сигорно от ваще благодаря за вниманието :wink:

Потребителски аватар
malanoche
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malanoche » Чет 12 юни 2008 19:43

passat_bs ако си мераклия ела в неделя да се пробжате с burgasko :034:

Потребителски аватар
trash89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот trash89 » Чет 12 юни 2008 19:45

яворе не бях пиян бе !! цял ден пиех колички :) а това че като слязах от буса залитах..това е от возията

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Чет 12 юни 2008 20:01

абе вие правилно ли се рзвивате тука.как може да се карате за тва кой има по-силна гиролтия в колата :shock
я кажете на такива като мен дет не му разбират на музиката как се връзва тоя ми ти кондензатор и като цяло действието му да знам за по нататък

Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S.Raikov » Чет 12 юни 2008 22:19

:034: :respect

Потребителски аватар
Silver_Golf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Silver_Golf » Чет 12 юни 2008 23:42

еи тука стана едно голямо недорозумение ама както и да е и аз съм на мнение да спрем да се дъвчим Passat_bs тва си беше така едното момче с пежото доиде до багажника на burgasko и вика че бело слабо ма кат пуснаха бас теста да ги чуят и даде на заде направо си подскочи

Потребителски аватар
martineli
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martineli » Пет 13 юни 2008 15:31

аре утре други ден и стана неделно.аз ше правя ена кола в неделя ама ше гледам да сваря дори и омазан да съм пак ше гледам да дода.

Потребителски аватар
MYCYPATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MYCYPATA » Пет 13 юни 2008 19:11

ако утрезнея след утрешния запои мои и аз да се появя с още едно поло мои колега да се запознаем :D

Потребителски аватар
malanoche
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malanoche » Пет 13 юни 2008 20:23

В неделя сам на линия.P.Solberg бегачката ште стане ли до тогава?

burgasko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот burgasko » Пет 13 юни 2008 23:29

ае ко ми обсъждате музиката е ... кефи ме ... правя си ... свири ми ..... Не съм тръгнал да се състезавам .... наляво надясно ... дори незнам колко "ми е мощна музиката" ... (като W или db .... дори незнам в какво я мерят) Не съм казал, че няма да провам да видя колко ще покаже на някой уред ... Кефи ме да слушам силно .... свири ли ..... свири ..... ;) кеф ти слабо ..... пак свири :) (ама силно ми харесва повече )

burgasko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот burgasko » Пет 13 юни 2008 23:30

Колкото до ... ходенето на 21-ви до Калояново ... не всичко е пари :) но и те са от значение :)
Мерси за снимките ... :lol:
Тази неделя ко шъ праим ? :)

Потребителски аватар
MYCYPATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MYCYPATA » Съб 14 юни 2008 8:57

burgasko написа:ае ко ми обсъждате музиката е ... кефи ме ... правя си ... свири ми ..... Не съм тръгнал да се състезавам .... наляво надясно ... дори незнам колко "ми е мощна музиката" ... (като W или db .... дори незнам в какво я мерят) Не съм казал, че няма да провам да видя колко ще покаже на някой уред ... Кефи ме да слушам силно .... свири ли ..... свири ..... ;) кеф ти слабо ..... пак свири :) (ама силно ми харесва повече )

колега за меренето август месец полигона на Лъка мои да си я замериш а и ще имаш конкуренция :twisted: там ще е манията :lol:

Потребителски аватар
trash89
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот trash89 » Съб 14 юни 2008 10:43

откачалки с музика :)..за музика има дискотеки е колите не са за това :)

Върни се в “Организационен”