:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Локални срещи в Младост? - Архив

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
vw_derby
Автомобил: audi a4
Двигател: AFN

Мнениеот vw_derby » Сря 29 окт 2008 17:17

Dead man написа: (аз трезвеняк VW фен не съм виждал... :drunk )

Е мене не ме ли виде.Не на алкохола,щото като се почне спиране няма :drunk :beer :BBQ :beer :drunk :055: :055:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Сря 29 окт 2008 17:40

Някакси не ми се връзва да дойда с кола на среща и да се накълва. :roll: Джетата все още не се прибира сама...... :lol: :lol: :lol:

ISRalien написа:Колежке, не ги слушай тия (банда загорели типове) заповядай, ти сама ще решиш дали ще ти хареса :)

То така се почва..... загара идва после..... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Сря 29 окт 2008 18:56

Имам един изпитан метод:

Дишаий.......Издишай.........Дишай........Издишай.......

Това е за тези които се чувстват превъзбудени.

И стига сте писали глупости изплашихте девойчето.

Едно момиче да влезе в Младостката група или да изяви желание и вие к'во о****те работата!!!

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Сря 29 окт 2008 19:28

Май вече е късно..... :bishop :bishop :wavecry

Потребителски аватар
dimitarpetrov
Автомобил: HONDA CR-V 2003
Двигател: K20 i-VTEC - 150 hp

Мнениеот dimitarpetrov » Сря 29 окт 2008 19:42

Момци, стегнете се!
1-во - оспамихМЕ темата тотално! (то верно че сефте такава посещаемост ама все пак... надявам се Вили98 да не ни хока твърде и да попочисти тихомълком... :lol: )
2-ро - по-полека с налазването на колежките - нека започнеме да сме редовни на срещите (Дамите харесват отговорни мъже :wink: ) и да започнем да имаме постоянно Дамско присъствие и тогаз, на кафенце, ала-бала... :lol:
3-то - Колежки от Младост и района - въпроса дали ще ви приемем или не е като въпроса дали ще изгрее слънцето утре - отговора и на двата е един: ЕСТЕСТВЕНО!
Заповядайте и се надявам да изкарате приятни часове в нашата компания :D

ПП: Вили, ако не е проблем, "цапни" на първата страница една карта с Фън-а за тези, дето не се сещат къде е.

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Сря 29 окт 2008 20:11

dimitarpetrov написа:Момци, стегнете се!
1-во - оспамихМЕ темата тотално! (то верно че сефте такава посещаемост ама все пак... надявам се Вили98 да не ни хока твърде и да попочисти тихомълком... :lol: )
2-ро - по-полека с налазването на колежките - нека започнеме да сме редовни на срещите (Дамите харесват отговорни мъже :wink: ) и да започнем да имаме постоянно Дамско присъствие и тогаз, на кафенце, ала-бала... :lol:
3-то - Колежки от Младост и района - въпроса дали ще ви приемем или не е като въпроса дали ще изгрее слънцето утре - отговора и на двата е един: ЕСТЕСТВЕНО!
Заповядайте и се надявам да изкарате приятни часове в нашата компания :D

ПП: Вили, ако не е проблем, "цапни" на първата страница една карта с Фън-а за тези, дето не се сещат къде е .

Искам само да те поправя колега в една точка, а тя е т.3:
Колежки, въпроса е не ние дали Ви приемаме, а дали Вие ще ни приемете.

п.п. Вили, ако може и часът да бъде променен на 19:30. Мерси.

Последна промяна от Bobi_S13 на Сря 29 окт 2008 21:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DeNiTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DeNiTo » Сря 29 окт 2008 20:52

Хах споко не сте ме оплашили :041: Пък и не сте канибалци mhihi , а и малко трудно да се оплаша :ihihih:

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Сря 29 окт 2008 20:58

DeNiTo написа:Хах споко не сте ме оплашили :041: Пък и не сте канибалци mhihi , а и малко трудно да се оплаша :ihihih:

щом трудно се плашиш, заповядай следващия понеделник на срещата. :wink:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Сря 29 окт 2008 22:06

Ако някой има затруднения със стигането до срещата да пише ЛС, ще го докарам :)

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Чет 30 окт 2008 20:26

Колегата yeti123 ей сега прочетох в един негов пост, че е от младост и му писах ако има желание да ни посети на следващата среща.. :lol:

Аз лично много коли знам от младост.... На миналата среща бяхме просто малко.... Има 2 коли пред 403бл. Има още една пред 50-ти в мл1 Има и един тъмен пасат със сини стикери на страничните стъкла........ хайде да не ги изреждам и другите.... Дано видят темата и да дойдат на следващата седмична среща. Направо понеделнищки ако ми е лош ден поне на срещата ще си оправя настроението.... :lol:

Потребителски аватар
GREEN_lADY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GREEN_lADY » Чет 30 окт 2008 21:01

То и аз писах на Birdie i StS и те са от Младост.Писах им на Л.с и казаха,че са в играта :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Чет 30 окт 2008 21:22

Tinko написа:Колегата yeti123 ей сега прочетох в един негов пост, че е от младост и му писах ако има желание да ни посети на следващата среща.. :lol:

Аз лично много коли знам от младост.... На миналата среща бяхме просто малко.... Има 2 коли пред 403бл. Има още една пред 50-ти в мл1 Има и един тъмен пасат със сини стикери на страничните стъкла........ хайде да не ги изреждам и другите.... Дано видят темата и да дойдат на следващата седмична среща. Направо понеделнищки ако ми е лош ден поне на срещата ще си оправя настроението.... :lol:

Ти някога излизаш ли от младостите? :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пет 31 окт 2008 1:26

ISRalien написа:
Tinko написа:Колегата yeti123 ей сега прочетох в един негов пост, че е от младост и му писах ако има желание да ни посети на следващата среща.. :lol:

Ти някога излизаш ли от младостите? :lol: :lol: :lol: :lol:

Да редовно! :wink: Гледам да е когато няма трафик! :lol:

Потребителски аватар
yeti123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yeti123 » Пет 31 окт 2008 9:13

:-) Tinko съм го засичал да се върти пред моя блок!!! Неговата кола трудно се подминава :-)
Ще гледам да дойда на следващата среща!!! А иначе и аз в Младост 4 съм засичал много VW от клуба!!!

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пет 31 окт 2008 10:12

yeti123 написа:

:-) Tinko съм го засичал да се върти пред моя блок!!! Неговата кола трудно се подминава :-)
Ще гледам да дойда на следващата среща!!! А иначе и аз в Младост 4 съм засичал много VW от клуба!!!

Хахахаха кой е твоя блок? :lol:

ПП.
Оооо видях го твоя блок значи ти си с тройката....
Ама това да се върти го оправи, че хората ще си помислят тоя джигитин пак е правил изпълнениея.... Кажи навърта.....
В отсрещния блок имам едно приятелче с едо ауди б4. Сигурно си го виждал...

Върни се в “Организационен”