Dead man написа: (аз трезвеняк VW фен не съм виждал...)
Е мене не ме ли виде.Не на алкохола,щото като се почне спиране няма

dimitarpetrov написа:Момци, стегнете се!
1-во - оспамихМЕ темата тотално! (то верно че сефте такава посещаемост ама все пак... надявам се Вили98 да не ни хока твърде и да попочисти тихомълком...)
2-ро - по-полека с налазването на колежките - нека започнеме да сме редовни на срещите (Дамите харесват отговорни мъже) и да започнем да имаме постоянно Дамско присъствие и тогаз, на кафенце, ала-бала...
3-то - Колежки от Младост и района - въпроса дали ще ви приемем или не е като въпроса дали ще изгрее слънцето утре - отговора и на двата е един: ЕСТЕСТВЕНО!
Заповядайте и се надявам да изкарате приятни часове в нашата компания
ПП: Вили, ако не е проблем, "цапни" на първата страница една карта с Фън-а за тези, дето не се сещат къде е .
Tinko написа:Колегата yeti123 ей сега прочетох в един негов пост, че е от младост и му писах ако има желание да ни посети на следващата среща..![]()
Аз лично много коли знам от младост.... На миналата среща бяхме просто малко.... Има 2 коли пред 403бл. Има още една пред 50-ти в мл1 Има и един тъмен пасат със сини стикери на страничните стъкла........ хайде да не ги изреждам и другите.... Дано видят темата и да дойдат на следващата седмична среща. Направо понеделнищки ако ми е лош ден поне на срещата ще си оправя настроението....
ISRalien написа:Tinko написа:Колегата yeti123 ей сега прочетох в един негов пост, че е от младост и му писах ако има желание да ни посети на следващата среща..![]()
Аз лично много коли знам от младост.... На миналата среща бяхме просто малко.... Има 2 коли пред 403бл. Има още една пред 50-ти в мл1 Има и един тъмен пасат със сини стикери на страничните стъкла........ хайде да не ги изреждам и другите.... Дано видят темата и да дойдат на следващата седмична среща. Направо понеделнищки ако ми е лош ден поне на срещата ще си оправя настроението....
Ти някога излизаш ли от младостите?![]()
![]()
![]()
Tinko написа:Колегата yeti123 ей сега прочетох в един негов пост, че е от младост и му писах ако има желание да ни посети на следващата среща..![]()
yeti123 написа:Tinko написа:Колегата yeti123 ей сега прочетох в един негов пост, че е от младост и му писах ако има желание да ни посети на следващата среща..![]()
Аз лично много коли знам от младост.... На миналата среща бяхме просто малко.... Има 2 коли пред 403бл. Има още една пред 50-ти в мл1 Има и един тъмен пасат със сини стикери на страничните стъкла........ хайде да не ги изреждам и другите.... Дано видят темата и да дойдат на следващата седмична среща. Направо понеделнищки ако ми е лош ден поне на срещата ще си оправя настроението....Tinko съм го засичал да се върти пред моя блок!!! Неговата кола трудно се подминава
Ще гледам да дойда на следващата среща!!! А иначе и аз в Младост 4 съм засичал много VW от клуба!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта