Dead man написа: (аз трезвеняк VW фен не съм виждал...)
Е мене не ме ли виде.Не на алкохола,щото като се почне спиране няма

)
 )
 ) и да започнем да имаме постоянно Дамско присъствие и тогаз, на кафенце, ала-бала...
 ) и да започнем да имаме постоянно Дамско присъствие и тогаз, на кафенце, ала-бала...   

dimitarpetrov написа:Момци, стегнете се!
1-во - оспамихМЕ темата тотално! (то верно че сефте такава посещаемост ама все пак... надявам се Вили98 да не ни хока твърде и да попочисти тихомълком...)
2-ро - по-полека с налазването на колежките - нека започнеме да сме редовни на срещите (Дамите харесват отговорни мъже) и да започнем да имаме постоянно Дамско присъствие и тогаз, на кафенце, ала-бала...
3-то - Колежки от Младост и района - въпроса дали ще ви приемем или не е като въпроса дали ще изгрее слънцето утре - отговора и на двата е един: ЕСТЕСТВЕНО!
Заповядайте и се надявам да изкарате приятни часове в нашата компания
ПП: Вили, ако не е проблем, "цапни" на първата страница една карта с Фън-а за тези, дето не се сещат къде е .

Tinko написа:Колегата yeti123 ей сега прочетох в един негов пост, че е от младост и му писах ако има желание да ни посети на следващата среща..
Аз лично много коли знам от младост.... На миналата среща бяхме просто малко.... Има 2 коли пред 403бл. Има още една пред 50-ти в мл1 Има и един тъмен пасат със сини стикери на страничните стъкла........ хайде да не ги изреждам и другите.... Дано видят темата и да дойдат на следващата седмична среща. Направо понеделнищки ако ми е лош ден поне на срещата ще си оправя настроението....

ISRalien написа:Tinko написа:Колегата yeti123 ей сега прочетох в един негов пост, че е от младост и му писах ако има желание да ни посети на следващата среща..
Аз лично много коли знам от младост.... На миналата среща бяхме просто малко.... Има 2 коли пред 403бл. Има още една пред 50-ти в мл1 Има и един тъмен пасат със сини стикери на страничните стъкла........ хайде да не ги изреждам и другите.... Дано видят темата и да дойдат на следващата седмична среща. Направо понеделнищки ако ми е лош ден поне на срещата ще си оправя настроението....
Ти някога излизаш ли от младостите?

Гледам да е когато няма трафик!
 Гледам да е когато няма трафик!  
Tinko написа:Колегата yeti123 ей сега прочетох в един негов пост, че е от младост и му писах ако има желание да ни посети на следващата среща..
 Tinko съм го засичал да се върти пред моя блок!!! Неговата кола трудно се подминава
 Tinko съм го засичал да се върти пред моя блок!!! Неговата кола трудно се подминава  
yeti123 написа:Tinko написа:Колегата yeti123 ей сега прочетох в един негов пост, че е от младост и му писах ако има желание да ни посети на следващата среща..
Аз лично много коли знам от младост.... На миналата среща бяхме просто малко.... Има 2 коли пред 403бл. Има още една пред 50-ти в мл1 Има и един тъмен пасат със сини стикери на страничните стъкла........ хайде да не ги изреждам и другите.... Дано видят темата и да дойдат на следващата седмична среща. Направо понеделнищки ако ми е лош ден поне на срещата ще си оправя настроението....Tinko съм го засичал да се върти пред моя блок!!! Неговата кола трудно се подминава
Ще гледам да дойда на следващата среща!!! А иначе и аз в Младост 4 съм засичал много VW от клуба!!!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта