albena_sladurana написа:ЗДР и от мен.Аз нещо не мога да схванамисля направо в неделя да дойда но и искам да проверя мойто ПБ колко върви
та питането ми е:
Мога ли в неделя да се запиша рано сутрин за пистата?
Декларация от къде да взема?
И колко часа трябва да съм там в неделя най рано?
Благодаря предварително
Автомобили, които не са минали тенхически преглед и квалификации в събота, в неделя имат право да участват само и единствено в дисциплината Драг.
vasstop написа:Стикерите по колите ще са готови до няколко дни
ifidik написа:да се стягат тогава бензинките,че сме приготвили две цветни печки (оранжева и зелена)в големия клас
Когато станат готови ще пишемWinner25 написа:Kak може да получим от тяхvasstop написа:Стикерите по колите ще са готови до няколко дни
dobrin написа:Проблем е. Всеки стартира в класа си. Трябва да има ред.
dobrin написа:Защото такива са правилата. Защото ако и на малките беше разрешено всичко, хората, които искат да пробват възможностите на личния си автомобил, щяха да се чувстват като в небрано лозе. А идеята е на повече хора да им е забавно, не на по-малко. По изключение ще се допуска автомобили от по-нисък клас по тяхно желание да участват в по-висок. Но участие е възможно само в един клас.
dobrin написа:По изключение ще се допуска автомобили от по-нисък клас по тяхно желание да участват в по-висок.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта