Проблем с релето за перката на вентилатора на радиатора!
Проблем с релето за перката на вентилатора на радиатора!
Имам проблем с релето, което е за перката на вентилатора! По-принцип релето си работи и перката си върти, но върти по-дълго от обичайното някъде 5-6мин. след като спре колата. Ходих при майстор и той ми каза, че проблема е във въпросното реле. След това ходих в магазин на Фолксваген и от там ми казаха, че релето се доставя след поръчка по номер, т.е. неможе да се сложи каквото и да е реле. Поръчах въпросното реле и вече 5-ти месец го чакам. Искам ако някой е имал подобен или същият проблем да ми каже дали първо проблема е в релето и има ли друг начин да си набавя това реле и евентуално от къде? Благодаря Ви!
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
M4r1qn написа:за какво реле иде реч - времето на работа на вентилатора се определя от това кога ще го прекъсне датчика - или бъркам???нов датчик и си готов - а може и да си измиеш радиатора и да си смениш охлаждащата течност - ще ти струва общо около 30-35 лв ако си го правиш сам
Май има някакви система "After Burn" според VW, но не съм сигурен, дали тя се осъществява само от датчика,...
Трябва да с епоразтърся и ще видя...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”