Предварително ви благодаря
Центровка на 1.6 карбуратор EZ?
- lozanov
- Автомобил:
- Двигател:
Центровка на 1.6 карбуратор EZ?
Колеги вчера взех една двойка с такав мотор. Проблема е че го взех без кабели на свещите и дистрибуторна капачка, та вапроса ми е: - защо не иска да пали? Някога припуква някога не! вазможно е и да съм го задавил! Ако има някои дет иска да ми помогне нека да пише как стъпка па стъпка се прави центровка на такова чудовище или пък да ми даде линк та да чета некаде. - Второто ми вапросче е ако е прекалено задавен как да го оправа?
- hristian37
- Автомобил: Голф 6 ТДИ
- Двигател:
- Контакти:
- lozanov
- Автомобил:
- Двигател:
lozanov_nikola@abv.bg
Проблема е в зацепването на делкото и кабелите!!! Колега предварително благодаря! 
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Добре едно питане, какво е делкото бош или дуселие, ако е бош като извадиш палеца и махнеш капачката под него (една сива) има един белег като прорез на алуминиевата част на делкото където ляга капачката, това трябва да гледа към 4-ти цилиндър. Слагаш двигателя на белези както е реда. След това извади делкото , паразитния вал да е на белег и той, вътре има един палец плосък който върти делкото, той трябва да е успоредно на блока. Сглобяваш и при това положение палеца трябва да е над белега на делото. После редиш кабелите по това което ти пратих, палиш и си ти, с центровката на предварението ще се збориш ли да го направиш.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”