Проблем с лоста за мигачите
- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с лоста за мигачите
Като дам ляв мигач инещо (църка като ток ) на дясно нямам проблеми та като размърдам лоста или го натисна силничко на долу мигача работи,сигурно е нещо в механизъма ватре.Разтворих пластмасата на волана но ми се сторе че трябва да сваля волана за да разглобя и видя какъв е проблема или съм грешка.Технически съм грамотен но първо да питам има ли някакви особенности по време на свалянето за да го прочистя(механизъма)Мерси
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Проблем с лоста за мигачите
amigoto777 написа:Като дам ляв мигач инещо (църка като ток ) на дясно нямам проблеми та като размърдам лоста или го натисна силничко на долу мигача работи,сигурно е нещо в механизъма ватре.Разтворих пластмасата на волана но ми се сторе че трябва да сваля волана за да разглобя и видя какъв е проблема или съм грешка.Технически съм грамотен но първо да питам има ли някакви особенности по време на свалянето за да го прочистя(механизъма)Мерси
Не се опитвай да разглабяш лоста

Купи си нов-не са скъпи

Имах същия проблем, дори бях пуснал тема, но немога да я намера

Успех

- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- idoll
- Автомобил:
- Двигател:
.....
на мен ми трябваше копчето на авариините,та си купих цялото лостче за мигачите15лв.Бих ти го подарил само че е за Г2.пробвай със почистващ спрей или в най близката Морга.
- amigoto777
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”