Търся специализирана помощ за Голф 4 16в AHW
Търся специализирана помощ за Голф 4 16в AHW
Здравейте колеги! Съвсем умишлено зададох темата специализирана помощ,поради това че проблема който имам е доста труден за решаване. Та проблема е следният -колата я закупих преди няколко месеца и съм много доволен от нея но нямаше аларма.Закупих си такава и отидох при един "майстор" ,който я слага алармата почти цял ден.Когато отидох да си я взема той изпробва колата/алармата/ и всичко работеше както преди поставянето.Но на сутринта от платеният паркинг ми казаха ,че алармата е свирила многократно през ноща.След няколко дни това се повтори и на мен ми направи впечатление че на лява врата не светва аварийната лампа ,като я отворя а също не ми светва и плафона в купето!Отидох при друг майстор /в София/, който преинсталира на ново алармата и тя заработи вече нормално но ми каза ,че предният майстор я е бил вързал грешно ,но проблема си остана.Вторият майстор ми обясни че най-вероятно първият майстор ми е изцакал един електронен модул който се намира под волана и който управлява осветлението в купето,прозорците и аварийните светлини на вратите.Но интересното в цялата тази история е ,че всичко това се оправя спонтанно и спонтанно спира да работи!?!Та след всичко описано от мен идва ли ви идея къде е проблема и кой може да го разреши?Ходих и на компютърна диагностика -дава грешката,чистия специалиста и пак трупа на същото място грешка. Ако някой има идея нека сподели,ще му бъда благодарен!!![/b]
Сега алармата си работи съвсем нормално,но при отваряне на лява врата тя не сработва и алармата издава само един сигнал! А когато работи аварийната лампа на вратата заработва и алармата както трябва!По някога освен не работещата аварийна лампа на лява врата спират да работи и управлението на стъклата.А бе с две думи всичко от лявата врата спира да работи!
странно
много странно, но и при мен го има същия проблем. като отворя лявата врата и не ми свети лампи4ката на нея и на плафона, като отворя дясната свети вси4ко. най-странното тъй като имам и друг проблем и махах акумулатора и след това се оправя, но след 1-2 отварянния и затваряния пак е същото.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”