Първо извинявам се за тъпото заглавие, но не знаех как точно да го формулирам. Значи по ред причини в последно време по-рядко си карам моята кола и се застоява по-продължително време пред блока. Няколко пъти вече ми се случва следния момент, че при престой над 3 дена без да съм я палил, падат тотално "тоците" и едвам сработва централното да отключа и заключа, при палене е като при загинал отвсякъде акумулатор. Като го вържа с кабели за служебната и му подам ток, след малко пали безпроблемно и не свети индикатора на акумулатора - колата започва да работи без проблем. След около 3 дена без да я паля - пак същата история

Колеги, дайте идея - дали е загинал тотално акумулатора вече или нещо ме съмнява дали алармата не ми черпи повече ток???
За алармата са ми съмненията, защото алармаджията, който ми препоръча приятел като си взех колата, си "остави" ръцете като цяло, даваше ми след това на късо, горя реле на мигачите, и накрая след като се изпокарах с него, закърпи ситуацията, но без светлинна сигнализация с мигачи при включване и изключване на аларма. Оттогава не съм се занимавал с алармата, но сега това ме съмнява да не идва оттам проблема.
Голям роман стана

, но ще съм благодарен за идеи по този странен случай