течност спирачки
течност спирачки
казанчето където се слага течността за спирачки ми изглежда празно,не съм сигурен но мисля че преди като го разклатех ми се струваше че има някаква синкава течност но сега няма никой,имам спирачки,отворих капачето отгоре но не видях да има каквото и да е освен суша?какво да правя???
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
търси теча!
най често е отзад ако си с барабани-цилиндърчетата. не се вижда ама си цика...
другото е ако си с хидравличен съединител-цика в камбаната на скоростите и пак не се види...
провери и накладки.
като засвършват, буталцата се изваждат и обема на апаратите нараства и глътва казаня...
ако долееш сега, и после се окаже че си за смяна, щом ги върнеш за новите накладки ще има яко уливане с течност...

най често е отзад ако си с барабани-цилиндърчетата. не се вижда ама си цика...
другото е ако си с хидравличен съединител-цика в камбаната на скоростите и пак не се види...
провери и накладки.
като засвършват, буталцата се изваждат и обема на апаратите нараства и глътва казаня...
ако долееш сега, и после се окаже че си за смяна, щом ги върнеш за новите накладки ще има яко уливане с течност...

iceto написа:ходи се прегледай спирачките, че май ти беше тоя дет кара с 200 по магистрала
тебе това какво те интересува,виж разумните хора като видят въпроса ми,ако могат помагат,като не могат да помогнат подминават темата,ти какъв си не разбирам,гледай си работата,не си ти човека който ще ме съди.Лека вечер
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
аве не си прав.Утре ако ти свършат тотално спирачките,той може да ти е под колатаbreak написа:iceto написа:ходи се прегледай спирачките, че май ти беше тоя дет кара с 200 по магистрала
тебе това какво те интересува,виж разумните хора като видят въпроса ми,ако могат помагат,като не могат да помогнат подминават темата,ти какъв си не разбирам,гледай си работата,не си ти човека който ще ме съди.Лека вечер

snupeca написа:Като натиснеш спирачки се активират първо предните апарати и после барабаните ако е изправна спирачната с-ма Тва дето е карана на ръчна и дали ти са за смяна накладките зависи колко ти държи ръчната (явно не много щом не си я усетил 2км) Ще отвориш барабаните и ще видиш дали са за смяна
не съм с барабани-с дискове съм!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”